27/12/13

Neighborhood Harvest Festival

28 de Setembre del 2012

Encara no feia un mes que ens havíem mudat, van venir els veïns a convidar-nos a una festa que es feia a la granja de darrera casa nostra. Era el "Festival de la Collita del Veïnat" i ens van dir que només era per adults. No és que fessin res que no pogués veure la canalla, però suposo que no volien tenir 50 criatures voltant per allà... La filla del veí, que 2 nenes, dels 5 fills que té, anaven a escola amb la Dina i la Lia, es va oferir per a cuidar-nos la Dina i la Lia allà al costat mateix d'on era la festa i ens vam decidir a assistir-hi.

És una casa preciosa, amb una gran esplanada de gespa que és on van parar totes les taules i cadires. L'amo és el "bishop" (vindria a ser com el bisbe?) de l'església mormona que hi ha darrera casa seva i havia tingut tots els terrenys on ara hi ha la comunitat de cases on vivim. Llavors s'ho va vendre i es va quedar amb menys terreny.


Vam preparar el sopar per la Dina i la Lia, vam coure unes galetes per la festa i ens en vam anar cap allà.


Ho tenien tot decorat així de tardor, amb palla, carbasses, flors... fins i tot ho té un rierol que passa per la seva propietat.



Va estar bé perquè vam poder conèixer molta gent del veïnat i vam passar una bona estona. La Dina i la Lia també s'ho van passar d'allò més bé i, cap al final, també van venir i van poder fer postres allà amb nosaltres i jugar una estona per allà.






1 comentari:

  1. Quina casa més bonica i quina extensió de terreny més ben cuidat i quin detall això de convidar tot el veïnat!

    ResponElimina