31/12/13

Festa de Halloween a la Preschool de la Lia

30 d'Octubre del 2012

La Lia es va estar a casa amb mi, sense anar a cap escola, fins a mig Octubre. Llavors, la mare d'una nena que havia anat amb la Lia a la Preschool de Holt i havia plegat perquè tampoc li agradava, ens va dir que la Preschool on anava ara li agradava molt, però que la deixava perquè li interessava més que anés a una altra on feien més hores. Ens va dir que, com que ja tenia el mes pagat en la que anava a deixar, que podíem anar a aprofitar el seu lloc per veure si ens agradava i volíem apuntar-l'hi.

O sigui que a mig Octubre va començar a la "Learning Station Preschool" de la Miss Eve, que estava súper a prop de la casa on havíem estat vivint de lloguer aquests 2 últims anys. És una "Preschool" que aquesta senyora té a casa seva, però ho té molt ben organitzat: té una habitació on fa les classes, que dóna al pati del darrera i no cal passar per dins la casa per entrar-hi, i llavors té un pati preciós amb gronxadors, sorral, llit elàstic i un bon tros per anar amb bicicleta i jugar. Ja de bon principi ens va agradar molt (tant a ella com a nosaltres). Seguien essent només 2 dies a la setmana, 2 hores i mitja al dia, però valia més això que res.

A final de mes, van fer la festa de Halloween, i van convidar als Pares a veure el que havien preparat la canalla.

Tot i que la Lia encara no hi havia anat ni un parell de setmanes, trobo que ho va fer tot molt bé. Aquí hi ha una de les moltes cançons que ens van cantar:


Quan van haver acabat "l'actuació", vam passar a la cuina-menjador de casa seva i vam menjar una mica. Ella havia fet unes salsitxetes de frankfurt amb salsa barbacoa -que a la Lia li van encantar- i els Pares vam portar tots alguna cosa per a picar.


Després encara els va quedar una estoneta per a jugar, saltar i gronxar-se per fora...


1 comentari:

  1. Fa gràcia això de tenir una escola a casa! Ara que, quina casa!

    ResponElimina