31/12/13

Festa de Halloween a l'església del darrere

26 d'Octubre del 2012

Tenim una església mormona al darrere de casa nostra, just després de la granja dels paons, i sempre que fan alguna festa, els veïns ens conviden. Com que pensem que és una bona manera de fer vida social, si ens va bé solem apuntar-nos-hi. Aquest cop era una festa de Halloween i feien un concurs de "chili". Jo no sabia ni què era el "chili" i vaig buscar una recepta a l'ordinador per a fer-la amb la "CrockPot" que són unes olles elèctriques que couen molt a poc a poc.

O sigui que la Dina i la Lia es van disfressar -de princesa i de núvia-, vam agafar l'olla, i vam anar cap allà.


Les esglésies solen tenir un espai central, que és un poliesportiu on juguen a bàsquet o voleibol o el que sigui durant la setmana, i que preparen amb taules i cadires per les festes. Tot al voltant hi ha diferent sales on fan les classes del diumenge i altres coses com lavabos, cuina...

Aquell dia van muntar tres taules amb totes les olles de "chili" (que al final no he dit que és un menjar a base de carn picada, salsa de tomàquet i mongetes, bàsicament) classificades segons com eren de picants: HOT -molt picant-, MEDIUM -una mica picant- i MILD -poc picant-. També hi tenien bols, culleres, pa, formatge ratllat i "sour cream" -com una mena de iogurt- per a acompanyar. La gent venia a servir-se aquí.


Al centre del pavelló hi havia totes les taules i cadires on la gent s'asseia a menjar.


Quan es va haver acabat, van plegar les taules, van treure uns suports per les cadires i entre tots vam deixar el pavelló com si res hagués passat.

Llavors va ser l'hora d'anar a fora a fer el "Trunk or Treat"... és una variació del "Trick or Treat" on, en comptes de que la canalla vagi de casa en casa a demanar gormanderies, la canalla anava a fora el pàrking de l'església on la gent tenia els cotxes aparcats i obria els maleters on tenien les llaminadures...


La majoria d'adults anaven disfressats perquè també havien fet un concurs de disfresses durant el sopar. Per cert, el meu "chili" va agradar molt!!!


N'hi havia que s'ho havien "currat" molt, fins i tot tenien coses que es movien quan t'hi acostaves, per a "espantar" la canalla.


Va ser el primer cop que entràvem en una església mormona i ens va fer gràcia veure com ho tenien organitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada