31/12/13

La Cavalcada dels Reis

5 de Gener del 2013

Aquí a Utah no se celebren els Reis, o sigui que tampoc no hi ha cavalcades. Normalment ja comencen l'escola el dia 2 de Gener o el dia que s'escaigui "laborable" després de Cap d'Any.

Nosaltres sí que els fem passar per casa. No podem anar a veure cap cavalcada, però guardem els regals més importants pels Reis, per a mantenir una mica les tradicions.

Per tant, poder anar a veure la Cavalcada era una cosa especial. A casa meva sempre s'organitzen per a anar-la a veure tots els cosins junts i després es va a casa els Avis a buscar els regals i a fer un pa amb tomàquet amb embotits i formatge.

Aquí estàvem tots a l'expectativa, esperant les primeres carrosses...


Van passar àngels, patges, cavallers...


I al final els Reis (aquest és el Reis ros, el meu preferit :) de quan era petita).


Llavors ja vam anar a buscar els regals. A nosaltres ens van portar molts "vals". Com que sabien que havíem de tornar molt carregats cap a Utah -perquè havíem de buidar el pis-, ens ho van deixar tot a Utah i quan vam arribar ja ens ho vam trobar allà a sota l'arbre de Nadal!


No cal dir que el sopar el vam gaudir d'allò més! Que bons que són els embotits del Pere Tocinaire! Això aquí tampoc ho trobem pas!

En ocasions com aquestes, a casa nostra ens agrada molt fer fotos de tota la família sencera. I com que sempre passa alguna cosa, ens fem moltes per veure si almenys una surt bé! També ens servirà per anar-los recordant mentre no tornem, perquè amb els meus germans poc parlem per l'Skype.


Aquesta és una de les típiques on hi ha més d'una càmera preparada amb el disparador automàtic i uns miren cap a una càmera i els altres cap a l'altra! El que és veritat és que ens fem un tip de riure cada cop que fem fotos d'aquestes!


Gràcies per tot, Reis d'Orient!

1 comentari:

  1. La Cavalcada i el sopar plegats és un altre clàssic! Com diu aquell "Si les coses funcionen per a què canviar-les"!

    ResponElimina