31/12/13

Fred i gel... i més neu!

24 de Gener del 2013

Aquest hivern estava essent molt fred. Després de la nevada, però, vam estar alguns moments sobre zero i la neu de les teulades es començava a desfer, però després baixaven les temperatures altra vegada sota zero i l'aigua es quedava ben glaçada, fent aquestes candeleres tant llargues!


Mireu quina de tan gran va trencar la Dina!


Llavors hi va haver un dia que va fer una cosa molt estranya que no havia vist mai! Es va posar a ploure, però quan l'aigua arribava a baix es quedava glaçada a l'instant. O sigui, devia fer "bo" a dalt als núvols, però com que feia tant fred a baix, l'aigua començava a regalimar, però es quedava glaçada. Aquí hi ha les gotes d'aigua que ens van caure al cotxe, dures com un roc...


El terra es va quedar també totalment glaçat i tot era una pista de patinatge! Havies de vigilar molt i quan sorties del cotxe, havies d'anar amb peus de plom...

Això és la rampa de l'entrada del nostre garatge. Em va costar pujar, perquè el cotxe m'anava fent esses. El carrer, que es veu tot brillant, era com un mirall.


Uns dies després va tornar a fer una bona nevada:


I va quedar tot ben blanc altra vegada:


Mireu quins pilots de neu van quedar després d'apartar la neu de la vorera...


2 comentaris:

  1. Gairebé que us calia anar amb casc per evitar el perill d'una caiguda d'aquestes espases de gel!
    Qué bonic es veu tot, però quin fred només de veure-ho!

    ResponElimina
  2. Això del fred, no et pensis... Les temperatures sí que són més fredes que a Manresa a l'hivern i més calentes que a Manresa a l'estiu, però com que és tant sec, no es té tanta sensació ni de fred ni de calor. Quan hi ha humitat, per mi, és molt pitjor. Ho portem prou bé aquí :).

    ResponElimina