10/11/11

This is the Place Heritage Park


El dilluns 18 de juliol jo no treballava (aquella setmana feia de dimarts a dissabte) i vam aprofitar per a anar al "This is the Place Heritage Park), a Salt Lake City, a prop del Zoo.

És com un parc temàtic basat en els pioners que van arribar aquí a Utah. Hi ha tot de construccions de l'època, i la gent va vestida amb el vestits d'aquells temps també.


Aquesta Senyora amb la nena estaven passejant aquest MEGA xai... A part de ser enorme, tenia un gruix de llana que feia por!!!



Aquí el va fer posar per la foto...


Després vam anar a l'escola. Tenien nens de totes les edats i diferents poblacions tots barrejats. Ens va explicar el que feien quan algú no es portava bé...

Un càstig era posar-li el barret de ruc. Aquí el Vito fent la demostració...



Un altre càstig era posar-los de cara la paret, amb el nas tocant a la paret, els braços estirats endarrera, i un llibre a cada mà... Déu n'hi do, com cansava!!!


Llavors vam anar a que pugessin a cavall. Teníem uns braçalets que ens servien per a fer diferents activitats. Aquesta la vam repetir uns quants cops!!!

Em sembla que van poder pujar a cada un dels diferents cavalls (el claret, el negre, el marró...)


També vam veure el taller del ferrer...



... el que feia cordills i cordes...



El Sebas va fer de cowboy tirant el llaç i "caçant" la vaca...



El Vito no va voler ser menys... Per l'estil ja es nota qui ha passat més temps a l'oest americà, oi? :)



Van anar a la fonda del poble, que era tota petitona, amb uns llits que semblaven per nens... (no com els que tenen ara, no!)



Aquí hi havia animalons: pollets, conills, ... (la Dina es va posar una mica trista, recordant el Brownie...)

Llavors vam anar a buscar or!!! Hi havia un rierol i un Senyor ens va explicar com buscaven or, i ens va donar els estris per a fer-ho. La Dina es va ben esverar, perquè es pensava que era de veritat!
Al final, abans de marxar, aquell senyor ens va donar un sobre amb "pepites d'or" (només a nosaltres, perquè érem de fora i li vam caure bé) i, un cop a casa, vam repartir el "botí".

Aquell dia feia una calor molt enganxosa, perquè hi havia molta humitat (per mi que la van dur el Sebas i la Mire, perquè aquí no n'hi ha mai!) i teníem unes ganes de marxar, ja... però van veure aquest trenet, que feia 2 voltes a una bassa que hi havia allà, i vam haver-hi de pujar...


No era tan emocionant com sembla per la cara de la Dina, però quan hi ha ganes de passar-s'ho bé, tot és súper, oi?


A l'endemà, els convidats agafaven el cotxe i se n'anaven cap a Los Angeles, per a passar uns dies a Disney i veure el passeig de la Fama de Hollywood. En tornant van passar per Las Vegas, per a veure si es feien rics, però van tornar fins i tot una mica més pobres... :)

1 comentari:

  1. Que bonica aquesta sortida! Veus, no tenen pas tants anys d'història com la vella Europa(comptant des del "descobriment", és clar), però en saben treure un bon rendiment.

    ResponElimina