16/11/11

Ogden Pioneer Days Rodeo


El dilluns dia 25 de Juliol era "Pioneer Days" i era festa. Com que jo no treballava, vam
encarregar entrades pel Rodeo que feien a Ogden.

L'ambient era molt autèntic, com a les pel.lícules, és clar!

Vam poder veure a "les feres" d'aprop...


Van començar amb nens que muntaven cavalls petits, potser van ser 4 o 5... Llavors van sortir uns senyors que atrapaven uns bens...



Entremig van arribar les "Miss Rodeo", totes conjuntades (botes incloses!!!)



...més "Misses"... Resulta que havien d'escollir "Miss Rodeo Utah" i anaven totes amb les seves millors gales i una melena ben estarrufada...



Llavors van aparèixer 2 o 3 paracaigudistes del cel. Un d'ells va desplegar la bandera americana mentre baixava, i llavors fan fer sonar l'himne i una noia (que devia ser famosa, suposo, va cantar-lo).



Les "Miss Rodeo" van fer unes quantes passejades pel voltant de tota la pista o camp, no sé com dir-ne... i la Miss de l'any passat va passejar la bandera, i llavors va dir unes paraules. Van escollir la d'aquest any i van fer la coronació.



Llavors ja van fer el rodeo "de veritat". Sortien els cavalls amb els genets a sobre, que no duraven pas gaire! Hi havia un crono amb el temps i, al final, van deduir que havien de fer una certa estona i llavors ja podien deixar-ho estar. Ens va semblar que mentre eren dins del temps havien de tenir una mà enlaire.



Llavors quan ja volien baixar (si el cavall no els havia fet anar a terra abans), hi havia 2 genets que voltaven tota l'estona per allà, que s'acostaven i l'agafaven per a que pogués baixar sense haver de saltar a terra. Aquests 2 senyors tamb'e s-encarregaven de fer anar el cavall cap als tancats altra vegada.



Això ho van fer amb cavalls i amb vaques o toros (la veritat és que no ho sé). I llavors van sortir els pallassos del Rodeo. Una senyora que treballa a Convergys està casada amb un ex-pallasso de Rodeo...


També va sortir una carrossa amb els senyors que donaven els fons per a fer tot aquest Rodeo. Van fer unes voltes per la pista i llavors van sortir a dir unes paraules.



...I ja se'ns anava fent fosc... Vam estar molt de sort, perquè les previsions eren de pluja! Sí ue ens van caure 4 gotes, però res que ens espatllés la vetllada. Entre acte i acte, sortien una bona de "cowgirls" fent els anuncis: sortien a la pista amb els cavalls, galopant ben ràpid, portant banderes dels patrocinadors i feien unes quantes voltes. A l'estil de les avionetes que volaven per la platja quan jo era petita, però per terra i amb cavalls...



La següent cosa va ser com un "slalom" de cowgirls. Havien de fer un circuit cronometrat, passant per unes banderes. Va ser amocionant, perquè anaven a tota pastilla i tu anaves veient el temps.




La Dina que s'havia dedicat a buscar no recordo quina mena de bestioles (potser formigues voladores???), va fer un amiguet. Aquest nen la va estar ajudant a recolectar formigues (o eren arnes?) i van estar jugant molt macos una bona estona.

Aquí, mentre "feien els anuncis", va sortir una màquina a preparar la següent actuació...


Van muntar unes rampes i van sortir 3 o 4 motoristes a fer bots i acrobàcies a l'aire. Va ser molt espectacular!!!



I ja per acabar... el castell de focs! Des de la grada mateix, només vam haver de girar-nos una mica, i vam poder gaudir de l'espectacle.

Va estar molt bé. Feia 2 estius que érem aquí i no ho havíem anat a veure mai. Ens va agradar veure de què anava la cosa i la veritat és que va ser molt distret. I ens va agradar molt poder-ho compartir amb el Sebas, la Mire i la canalla. Vam viure una tarda autèntica americana, entre l'ambient, els shows, el menjar que ens van anar a buscar els homes, i la mega-super bossa de crispetes que vam compartir entre tots, no ens va faltar de res...!!!

1 comentari:

  1. Vist des d'aquesta part nostra del món ens sembla que tot és de pel·lícula! La veritat és que aquesta gent no estan pas faltats de distraccions.

    Quan he llegit això de les Miss Rodeo he pensat que aquestes noies a més a més de ser "guapes" també han de saber anar dalt de cavall, ja és un punt més de dificultat!

    ResponElimina