14/11/11

Tarda de "platja" a Antelope Island

La tarda abans que tornessin el Sebas, la Mire, l'Íngrid i el Pol, el Vito es va endur a la Dina i la Lia al Llac Salat. Com que jo treballava, se n'hi van anar sense mi...
Hi ha sorra ben bé com la de platja...
I l'aigua és mooooooooolt salada! Si t'entra als ulls pica moltíssim, i la boca et queda saladíssima!!! El més guai és que es flota tant! Es nota moltíssim. És divertit!

Aquesta és la carretera que connecta l'illa que hi ha al Llac Salat (Antelope Island) amb la "terra ferma", i la platja on anem és a la part de darrera de l'illa, que és un Parc Estatal.

Sempre està ple de gavines, a la vora, que deuen menjar les "brine shrimp", unes gambetes microscòpiques que viuen al llac. De fet, són els únics éssers vius que hi ha a l'aigua del Llac Salat. I a l'epoca on neixen i viuen, n'hi ha tantes que l'aigua sembla tenyida!

La Lia és l'única "platja" que coneix... Em sembla que va anar a Sitges quan tenia 15 dies, i ja no hi ha tornat mai més... Això sí que ho trobem a faltar una mica... i no som gent de platja, però és que aquí la de veritat ens queda a unes 13 h conduint!!!


2 comentaris:

  1. L'altre dia van passar un reportatge sobre la mar Morta i deien que l'aigua està tan salada que s'hi sura sense esforç (això em sembla que ja ho sabem tots), però també van dir que és millor que la gent s'hi banyi panxa enlaire, fent el mort, perquè podria haver-hi el perill d'enfonsar-t'hi de cap i seria molt difícil sortir-ne. No sé quina condensació de sal té aquest llac, però aneu amb compte! Ei, i les gambetes aquestes que dieu no es deuen pas poder "pescar", oi?

    ResponElimina
  2. No ho entenc, això de que t'hi puguis enfonsar... si flotes tant, com és que t'hi pots enfonsar de cap???

    Aquestes gambes sí que les pesquen... no recordo perquè les feien servir, però per a menjar la gent rai no. Són molt molt petites. Igual les més grans poden arribar a fer 1 cm de llarg, i són molt primetes.

    ResponElimina