27/9/10

L'XTerra d'Ogden

El divendres a la tarda vam anar cap a Ogden, que ja tenien muntades les paradetes de l'XTerra i feien activitats pels nens.

La Dina va participar en una cursa de bicicletes, on també va córrer l'Andrea (de València) i el Sully i el Porter (els fills de l'Ingrid i el Josiah -els nostres amics de Colorado-):


Aquí, amb la medalla que van donar a tots els participants (el Porter és el rosset que va amb la samarreta vermella i blanca):


Després hi havia una cursa a peu. Aquí vam córrer totes! La Dina i la Lia amb dorsal i jo d'assistència de la Lia. Sort que ja estava recuperada del tot de la Marató! El diumenge o el dilluns no ho hagués pogut pas fer...


També ens vam trobar amb la Jamie Withmore, que va tenir bessons (el Christian i el Ryder). Al matí va anar al col.le del Vito, a fer una xerrada per totes les classes de 5è:

La Lia es va fer amiga d'una estatueta del Parc...

Una abraçada a l'hora de marxar...

El dissabte al matí vam pujar a Snowbasin, que és on es feia el triatló. Vam estar animant als corredors i, de mentres, el Vito va anar a córrer una estona. El Josiah va quedar 3r.

Després vam anar a sopar amb l'Ingrid i els seus fills, mentre el Josiah es trobava amb els seus sponsors. El Porter té 5 anys acabats de fer i el Sully en té 6 fets del març.


Aquí les 2 Íngrids i la Lia camuflada...


L'Ingrid i el Vito, i la Larsen, de 4 mesos adormideta:


La canalla s'ho va passar bomba jugant i corrent pel carrer, que estava tallat als cotxes, perquè feien el "Harvest Moon Festival". Mirarem de quedar un altre cop, de cara a la primavera, potser a Moab, que és a mig camí.


See you!

2 comentaris:

  1. Quina cara de satisfacció feu tots! Se us nota que va ser una trobada molt esperada.

    La Larsen també és filla de l'Íngrid i el Josiah? No recordo que n'hagués tingut cap més.

    El que sí que recordo és el nou "amiguet" de la Lia! O almenys em sembla que el vàrem veure quan vam ser amb vosaltres a Ogden.

    ResponElimina
  2. Sí, la Larsen també és filla seva. Vam saber que l'esperaven quan ja érem aquí, i no us ho devíem dir, per això no et sonava.

    I sí també: aquestes estatuetes eren al Parc d'Ogden on vam estar aquell dia que jo havia d'anar a fer aquells papers.

    ResponElimina