10/9/10

Salt Lake City (Children's Museum)

El dia que vam baixar a la "gran ciutat", vam passar el dia en un Parc al matí, i al "Museu dels nens" a la tarda.

El Museu dels nens és un lloc pensat per a que els nens juguin i experimentin a la vegada. A l'hivern, que està tot nevat, és un bon recurs per si no vols passar fred a fora!


Aquí, el Bob el manetes i la Wendy, pujant blocs amb la grua... :)


Aquí hi ha una zona amb aigua que corre, i tot de pilotes que les pots anar fent baixar pel corrent. També hi ha comportes per a tancar l'aigua i embassar-la, i aixetes per a graduar-ne el flux. Es poden posar uns davantals per a no mullar-se, i també hi ha uns assecadors (perquè es mullen!).


Hi ha una secció que és pels més petits, amb matalassos, balancins, ... també hi ha un raconet d'alletament, amb contes i peluixos. La Dina, la Lia i el Nil són a dins una caseta d'ocells, ben equipada amb un silló, una tauleta i una cuineta (el Pol seguia mullant-se a l'aigua!) :)


Al pis de dalt, hi ha com una terrasseta per a prendre alguna cosa i també hi ha un helicòpter!
Quan apretes un botó, fa el soroll com si estigués engegant el motor i les hèlices. Els pilots Pol i Dina no volien pas baixar-ne!


Després d'això vam anar a fer un geladet al "Ben & Jerry", que són els més sans que es troben per aquí, i cap a casa!

3 comentaris:

  1. És un helicòpter de veritat! Però al Tibidabado també hi ha un avionet!

    ResponElimina
  2. Que guapo!! Aquest espai és xulíssim... I per aquí no hi ha res semblant!! Quina bona idea m'has donat!!! Ara només em falten uns quants milions per poder-ho muntar aquí!!!

    ResponElimina
  3. Has tingut la mateixa idea que la Maria, Olga. Ella també hi va veure un negoci, aquí. Parla amb ella, a veure si entre les dues trobeu algú que hi posi "la pasta", i us repartiu les funcions! :)

    ResponElimina