10/9/10

Las Vegas (Grand Canyon)

De San Diego (Califòrnia) ja vam marxar cap a Las Vegas (Nevada). Ens vam instal.lar a l'hotel i vam sortir a sopar. Aquests dies a Los Angeles i San Diego havíem passat gairebé fred (no tant com a San Francisco, però es veu que feia 77 anys que no hi havia un Juliol tan fred!). En sortir de l'hotel de Las Vegas, semblava que havien engegat la calefacció al carrer!!!

A l'endemà ens va venir a buscar un bus que ens va portar a l'aeroport on surten les avionetes i els helicòpters que sobrevolen el Gran Canyó del Colorado.

Amb tota la colla que érem ja vam omplir l'helicòpter. Ens vam posar uns cascos per a poder sentir les explicacions del pilot i poder parlar entre nosaltres i ... a volar!

Vam estar volant per sobre la presa, i resseguint el riu amunt...

No vam baixar cap avall per a acostar-nos al riu, perquè això ho feien en el tour més car... però les vistes eren espectaculars i la grandesa del canyó impressionant...

Aquí es pot veure el perquè del nom del riu "Colorado". És tot així vermellós fins que arriba a l'embassament, que canvia de color i es torna blau-verd.

Aquí la foto dels passatgers en baixant de l'helicòpter, feta pel pilot:


2 comentaris:

  1. Carai família, això sí que és de pel.lícula!

    ResponElimina
  2. Només dues paraules: Im- pressionant!!!

    ResponElimina