13/9/10

La Dina comença el Kindergarten

El Kindergarten és el primer curs que es fa a l'escola "oficial". La majoria d'escoles d'aquí, tenen "half-day" Kindergarten, que vol dir que els nens només fan mig-dia d'escola (les classes no arriben a 3 hores) i o bé fan matí, o bé tarda).

Aquesta escola on va la Dina (Holt Elementary School) té 2 classes de "full-day" i 3 classes de "half-day". I nosaltres ens vam mudar de casa per a estar a la zona escolar d'aquesta escola, esperant que entrés a una classe de "full-day".

La setmana del 9 d'agost vam anar-hi a fer un test per veure a quina classe aniria i ens van dir que, per raons d'idioma, ells creien que havia d'anar a la classe de full-day. Vaig sortir més contenta que un nen amb sabates noves! No podia ser un altre any deixant d'aprofitar oportunitats per a aprendre! Aquest any, a més, pot tenir més estones de joc amb nens, perquè surt 3 cops al pati.

El dia 23 ja va començar l'escola normal pels grans (els petits feien més tests), i el 30 va ser el primer dia de classes normals.

Aquí és el lloc on fan la fila. La Dina va vermella (era el "red day", amb una motxilla -també vermella- d'una marieta):


Mentre no toca el timbre, poden estar jugant al pati, llavors ja fan la fila i vénen les mestres a buscar-los.


Un dia vaig anar a ajudar a l'hora del "lunch" i després ens vam estar una estona al pati. La Dina va presentar la Lia als seus amics i va jugar una mica amb ella. Aquí es veu una "safety" (les persones que vigilen mentre els nens són al pati).


Aquí es veu l'escola, per la part del darrera...


I aquí un tros d'escola amb un tros de pati. L'escola està enganxada amb un Parc i queda un pati enooooooorme!


Molts dies hi anem amb bicicleta i la Dina la deixa lligada al "pàrking" per després en tornant.

La seva mestra és la Mrs. Cawley i la Dina hi va encantada. Ja ha fet molts amics i jo estic molt feliç!!!

4 comentaris:

  1. Que bé! És el recull més positiu, feliç i optimista que he llegit! Després de tantes provatures ja era hora que les coses anéssin així de bé.

    Jo des d'aquí també feliç i encantada!

    ResponElimina
  2. Carai..la "Safety" sembla que vagi preparada per anar a la guerra..si que va carregada de material!

    ResponElimina
  3. Quina escola més gran i més xula!!!! Aveure quan ens fan a Sant Joan un institut amb un pati una mica decent!!! Que jo encara no entenc com cabem 6oo persones en aquell espai tant petit!!!!!

    ResponElimina
  4. Xula, xula... I el millor el pati, i que hi vagi contenta i feliç!! La conseqüència és que tu també ho estàs!!!

    ResponElimina