13/6/12

"Mother's Day"

El diumenge 13 de maig va ser el dia de la Mare aquí als EEUU. La Dina havia preparat coses per mi a l'escola i també pel seu compte i havia ajudat a la Lia a embolicar-me alguna coseta també.

Al matí, només llevar-nos, encara amb la son a la cara, ja em van fer asseure a l'escala per a donar-me tots els regals!




Em van regalar un collaret, uns bastonets de llavors coberts de xocolata que havia fet la Dina a l'After School Program, dibuixos...




També un "Sun Catcher" (no sé com es diu en català: seria com les vidrieres de les esglésies, de colors, però en petit i de plàstic).




Dibuixos i més dibuixos, tots amb cors i paraules d'amor... Aquest que aguanta la Dina, mireu quins núvols més bonics que té: ben blancs enmig d'aquest cel tan blau.




Aquest fins i tot amb una composició de cors... dos del dret (un de blau i un de vermell), enganxats amb un que és del revés (el verd)! Això és art amorós!




Em va fer molta il.lusió veure tot el temps que havia dedicat la Dina a preparar totes aquestes coses per mi.




Gràcies filles, sou uns Sols!

1 comentari:

  1. Pots estar ben orgullosa de les teves filles, sobretot de la Dina per aquesta bona organització que té a l'hora de preparar sorpreses!

    ResponElimina