27/6/12

L'aniversari de la Moni

El dia 28 de Maig vam celebrar l'aniversari de la Moni. Havia fet 5 anys el dia 8 de maig, però com que el Juan Carlos i la Chantal s'havien comprat una casa nova i la gespa no es podia xafar encara, van aplaçar la celebració fins el dia 28.

Aquí tenim a la Chantal a davant de la casa nova:



És una casa estil "Rambler", que vol dir que és tot en una sola planta: la cuina, el menjador, la sala d'estar i les habitacions. Llavors té un "basement" (un pis a sota) que te'l venen sense acabar i tu pots decidir si hi vols fer alguna cosa o no. Ells hi van fer una habitació per a jugar.

Aquest és el darrere, que dóna a la "backyard" (el pati del darrera, evidentment :)), on hi ha un tros encimentat, per a posar-hi una taula i cadires i fer la barbacoa.




I aquesta és la senyora barbacoa!!!




Van llogar un inflable per a que la canalla estigués entretinguda i s'ho van passar la mar de bé!



Aquí era l'hora del pastís. El Mateo, que al juliol farà 2 anys estava ben a l'aguait! La Lia no hi surt perquè "es va equivocar de Pare" i com que vam riure es va ofendre molt i la tenia plorant a coll... (hi havia un amic d'ells, que també portava el cap pelat com el Vito, que estava assegut a l'escala, i la Lia s'hi va estar arrepenjant una bona estona fins que es va adonar que no era el Vito...)





I aquí ja abans de marxar, una foto amb tota la canalla (aquí faltava la Pilalita...)




Felicitats Moni!

1 comentari:

  1. Quina casa més bonica que tenen els vostres amics, m'enamora sobretot el gran pati i veure-hi tanta canalleta fa molt goig!

    ResponElimina