10/6/12

Les nostres floretes

 A principis de maig, les floretes que havien plantat la Dina i la Lia per l'"Spring Break" ja començaven a deixar-se veure.

En teníem de diferents tipus i estàvem intrigats per veure quines flors sortirien de on...




Ja no ens recordàvem ben bé de quines eren ni d'on les havíem plantat, o sigui que seria tot sorpresa!




A finals d'abril havia sigut "Earth Day" i a Orbit havien fet com una mena de "fira" pels treballadors amb diferents stands que ensenyaven què es podia reciclar, com fer bon ús dels aspersors per a estalviar aigua, també hi havia recollida d'electrodomèstics per a reciclar-los... I donaven una planteta per a que te l'enduguessis a casa i la plantessis. Jo vaig agafar una tomaquera (la de l'esquerra), una pebrotera (la de la dreta) i em sonava que també cogrombres... però no sé on són...




A finals de maig ja ens va sortir aquesta flor tan preciosa, de la planta que semblava una pinya. En tenim de carbasses i de grogues.




Un d'aquests dies al vespre, quan ja estàvem sopant, el Vito estava acabant de fer alguna cosa per fora i va entrar amb una "Black Widow" a dins d'una ampolla d'aigua cridant: "Ja tinc aquell exemplar!"

Resulta que feia un parell de setmanes, m'havia dit que havia vist una "Black Widow" per allà la menta, però quan va intentar caçar-la se li va escapar i no sabia si l'havia matat. Va dir que era molt gran i que vigiléssim de no remenar per allà (aquestes aranyes són verinoses i, tot i que no et piquen si no se senten amenaçades, no fa gràcia tenir-ne una per allà).

Al final aquest dia la va poder caçar. La foto no es veu molt bé perquè era dins de l'ampolla, però si us hi fixeu bé, a sota la panxa té una I vermella. I també es veu que li falta una pota (segurament el dia que va intentar caçar-la per primera vegada li devia trencar).




Aquí hi ha el dit del Vito per a que us feu una idea de com era de gran. Si te'n pica una de petita, igual no et fa gran cosa, però si aquesta pica a un nen petit, igual el podria matar...





Eigh... quin repelús...!!!


4 comentaris:

  1. Ui, quin pati més perillós, aneu amb compte!

    Aquesta flor de color taronja que sembla una AMARILÍS ha sortit d'aquella mena de carxofa de la primera foto?

    ResponElimina
  2. Sí (carxofa-pinya... :)) També en va sortir una de groga. La Dina i la Lia diuen que és una "magic flower", igual que la de la pel.lícula de la Tangled... i li canten la cançó, per a veure si brilla i fa màgia... Fan molt riure!

    ResponElimina
  3. Quin mal rotllo tenir bestioles d'aquestes voltant per allà a casa!! (escalofrito.. :P)

    ResponElimina
  4. Ja... Mira, no m'hauria pas pensat mai que pogués arribar a posar una foto d'una aranya al blog... Només de veure una aranya em posava a plorar histèrica... Però ara les puc veure corrent per casa (no com aquesta de la foto, eh?) i senzillament crido al Vito que s'encarregui de matar-les, sense fer cap número... fins i tot n'he arribat a matar alguna jo i tot (si el Vito no hi és... la necessitat obliga...). Suposo que al final t'acostumes i t'adaptes a tot...

    ResponElimina