5/6/12

L'"Extravaganza" de l'After School

El dia 4 de maig la Dina feia una actuació amb els seus companys de l'"After School program".

Totes les escoles del "Davis County" que tenen "After School program" havien estat preparant balls amb els seus nens i s'ajuntaven aquí per a fer aquesta "Extravaganza".

Fa uns mesos, quan la Dina va saber que farien això, va arribar a casa i em va dir molt amoïnada que ella no ho volia fer... I se la veia que patia... suposo que li feia vergonya no fer-ho bé... Em va dir que li digués a les mestres que ella no ho volia fer... Jo li vaig dir que no patís que, si quan era l'hora encara no volia fer-ho, que no ho havia de fer.

Van anar passant els dies i anaven assajant. La Dina ja va començar a ensenyar-nos a casa el que feia allà. Se sabia la coreografia sense música ni res! Ja se li veia que li agradava assajar-ho...

Em va agradar molt veure aquest canvi. Va passar de tenir por i patir per l'sctuació a gaudir-ho al màxim. Quan faltaven pocs dies per a l'espectacle, anava comptant els dies amb una il.lusió!

I al final va ser el gran dia! Vam anar a l'Auditori del "North Davis Junior High" (un dels Instituts que hi ha per allà) i vam deixar-la amb els seu grup. El Vito, la Lia i jo vam anar a buscar un seient i vam esperar a que comencés l'actuació.

Mireu quin mega auditori que tenen els Instituts. Aquí és una passada les instal.lacions dels "High Schools". Gairebé tots tenen pavellons i pistes d'atletisme.




La Dina abans de fer l'espectacle.... Els van donar una samarreta blanca i ells es van fer el cinturó.




I, finalment, aquí tenim el ball:





3 comentaris:

  1. Ho vas fer molt bé Dina i sembla que devies ser la més petita del grup, no?

    Això de l'"After School Program" deu ser les nostres "extraescolars", oi?

    ResponElimina
  2. No és ben bé co unes extraescolars. No t'apuntes a una activitat en concret. És un servei que dónen més que res per les famílies on treballen els dos pares. Els pots deixar a l'escola abans d'hora (és el "Before School program") i en acabar l'escola, es queden allà fins que els anem a buscar.

    Primer ens sabia molt greu, "haver-la de facturar", però ha resultat ser el que li ha agradat més de l'escola!!! L'equip de noies que ho porta ho han fet genial. Eren totes molt maques i feien un munt d'activitats molt ben planificades. També sabien aplicar la disciplina quan feia falta. Tenen un horari molt ben estructurat amb una estona per a fer els deures, que és un gran què, perquè arribes a casa i només ho has de repassar i acabar alguna cosa, a vegades, i pots estar més per ells. Hi va anar encantada des del primer dia i a final de curs ja ens va demanar si la podíem tornar a apuntar l'any que ve!

    ResponElimina
  3. Amàlia: sí que era una de les més petites del grup. Vito

    ResponElimina