4/10/12

Carta sorpresa de la directora

A finals de juliol, el dia que feia 3 anys justos que vam arribar aquí a Utah, vam rebre una carta de Holt per la Dina.

Va ser una sorpresa molt agradable, ja que era una carta de la directora de la seva escola (Holt Elementary) on la felicitava per haver estat escollida "Bully Blocker" (si voleu veure l'entrada del bloc on ho explicàvem, clickeu aquí).



La carta diu més o menys així:

Estimada Dina,

T'escric per a fer-te saber com és d'important per Holt tenir-te com a estudiant. Et vull felicitar per ser un "bully blocker". Estic orgullosa de tu perquè això demostra fins a quin punt ets respectada per ser una bona persona. També et vull felicitar per no haver arribat tard ni plegat d'hora cap dia. Estic orgullosa de tu perquè això demostra que aprendre és important per tu.

Ets un estudiant que reflecteix el que vol dir ser un "Holt Hawk" (la mascota de l'escola és un falcó, i el seu lema és "Be respectful, be responsible, be safe", que vindria a ser: sigues respectuós, sigues responsable, mantén-te fora de perill).

Cada dia que tries actuar bé, fas una gran aportació.

Gaudeix el que queda d'estiu. Recorda't de llegir molt i fer-te un tip de jugar.

Sincerament,

Dr.Wahlquist



La veritat és que rebre aquesta carta ens va emocionar... Pot semblar una mica per a quedar bé, però la veritat és que diu molt de la Dina. És una gran personeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada