15/10/12

La Lia comença a nedar

A l'endemà de Lagoon, vam quedar amb el Manny per anar a nedar a la piscina on sol nedar ell. És una piscina olímpica descoberta a Salt Lake City i ens moríem de ganes d'anar-hi. La de Clearfield és de 25 yardes i interior, i sempre hi ha molt "merder" per a nedar... Jo personalment trobo molt a faltar poder nedar a l'aire lliure a l'estiu. M'encanta que em toqui el Sol mentre nedo...

Mireu quina piscina de luxe... Hi ha la piscina de nedar, amb tots els carrils muntats, i llavors aquest tros a la vora per la canalla.



La Dina va anar a cursets una setmana just quan vam arribar aquí a Utah, però ja no la hi vam apuntar cap més cop. Tot i així, mirem d'anar a la piscina un cop per setmana i ella sempre està fent capbussades i anant d'aquí cap allà per dins de l'aigua. Aquí ens va fer 4 braçades que, per no haver fet cursets, no estan gens malament ...




La Lia, que no ha volgut que la deixéssim anar mai (la Dina als 3 anys ens va dir "deixeu-me sola"), aquest dia es va decidir a provar-ho! Mireu com s'aguanta un trosset tota sola i, sobretot, fixeu-vos en el crit d'orgull i satisfacció que li surt al final, com dient: "Finalment ho he fet!"




Llàstima que era al final de l'estiu i no ens ho vam poder combinar per a tornar-hi... però queda pendent per l'estiu que ve!

3 comentaris:

  1. molt bé aquestas nedadores , ja tenen molts bons mestres avis moia

    ResponElimina
  2. Quan vingueu per Nadal les porteu a la piscina de l'Ateneu!

    ResponElimina
  3. Com va aquesta piscina? Hi pot entrar tothom? Quan val?

    ResponElimina