14/10/12

Caps de setmana a Snowbasin

Una altra de les coses que hem estat fent aquest estiu és pujar a Snowbasin els caps de setmana. Tant si era dissabte com diumenge, almenys un cop per setmana pujàvem a les pistes d'esquiar per a que el Vito podés fer el circuit de bici i córrer de l'XTerra. Jo també tenia previst fer la cursa de muntanya de l'XTerra i quan el Vito acabava, agafava el relleu i me n'anava a córrer jo.

Gairebé des de mig juliol que vam anar pujant-hi cada cap de setmana.

A part de com se'ns posa de bé fer exercici, només el fet d'estar allà a dalt, al mig de les muntayes, amb aquell paisatge tan bonic i l'aire tan net i fresquet, ja tornàvem ben renovats cap a casa.

La Dina i la Lia era com si no hi fossin... sempre tenien feina... al principi pujàvem alguna joguina: aquestes anelles, algun joc de pilota, les bicis ...




Tot i que s'ho passaven la mar de bé amb aquests jocs...




... el millor era quan jugaven amb el que la natura els donava allà...




Tant si dúiem els caçapapallones i "la gàbia" com si no, el que els mantenia més enfeinades era caçar papallones (fins i tot amb les jaquetes!) o "saltamontes" o marietes o qualsevol bestiola que poguessin trobar... Llavors amb troncs, pedres o herbes, els feien cases i circuits...

Aquí la Dina n'havia atrapat alguna i la Lia anava a buscar alguna cosa que els feia falta... Són un bon equip i treballlen molt bé plegades!




Evidentment també teníem les estones d'exercici... Verticals i lateral per aquí, tombarelles per allà...




Els dies que portàvem les bicis, anaven a fer un circuit que hi ha allà mateix, amb un caminet enmig de l'herba i alguns obstacles, com pedres, ponts de fusta, pujades i baixades...




La Dina es veu allà al final, ben petitona...




Cap al final de l'estiu, quan els espanyols que se'n van a casa per l'estiu havien tornat, també havíem engrescat algú i havien pujat amb nosaltres. Així jo podia anar a córrer amb el Vito sense haver de fer "relleus", i la Dina i la Lia tenien canalla per a poder jugar.

2 comentaris:

  1. No m'estranya que us hi sentiu bé, és un lloc molt bonic i per la canalla ideal, ara aviat ja deurà està cobert de neu!

    ResponElimina
  2. Sí, i aquest any és on vindrem a esquiar, o sigui que també veurem la seva cara d'hivern!

    ResponElimina