31/5/12

Bully Blockers

El dia 18 d'Abril, l'escola de la Dina feia una "Assembly" (com una reunió / assemblea) per a fer un reconeixement als nens que eren "Bully Blockers". "To bully" vol dir intimidar, assetjar, amenaçar... Les mestres de cada classe van demanar als nens que pensessin quins nens de la classe eren "I don't bully", o sigui, que fan just el contrari d'això i en els quals es podria confiar si algú se sentís amenaçat.

 

A nosaltres ens van trucar uns dies abans de l'"asssembly" per a dir-nos que la Dina havia estat escollida pels nens de la seva classe, que es faria aquesta reunió, i que ella no sabia res. Ens van dir que estaria bé que poguéssim anar-hi per a veure-la, que li faria il.lusió. El Vito es va agafar mig dia de festa i es va presentar allà...





Van fer l'acte a la "Cafeteria": el lloc on dinen, que també té un escenari i el fan servir per a fer obres de teatre o actes com aquest.

És una escola de 4 línees i van triar un nen per classe.




Aquí estava ben contenta, amb el seu diploma de "I Don't Bully"...




Vam anar a comprar un marc i ara el té penjat a la paret de l'habitació.





També els van donar aquesta samarreta, per a portar-la els dimarts.





El fet que els seus companys d'escola la triessin com a persona respectuosa i de confiança diu molt d'ella. La veritat és que és molt bona persona i sempre intenta ajudar (encara que a casa li vingui una mica gros... :)).
Enhorabona Dina! Pots estar ben orgullosa de que els teus companys t'apreciïn tant!

1 comentari:

  1. És un gran honor rebre un diploma com aquest Dina, continua per aquest camí que és el més segur per a ser feliç!

    A veure si en llegir aquest blog, algú relacionat amb ensenyament, ho trasllada a casa nostra!

    ResponElimina