22/2/12

El volcà de Midway


Un cop vam baixar del tren (el "North Pole Expres"), vam anar amb el cotxe cap a Midway, un poble que hi ha a la vora, que la Chantal també ens havia dit que era molt bonic. És un poble a l'estil suís (es veu que els colonitzadors que hi van anar eren suïssos) i que té un volcà petitó, amb aigua a dins on t'hi pots banyar.

El volcà és aquesta muntanyeta de darrere meu...


En una vora hi ha aquesta entradeta i, després de seguir un túnel amb un caminet molt estretet i fosc, arribes al cràter.



Aquí s'estava molt calentó i hi havia tot de gent fent submarinisme, i d'altres només relaxant-se en unes banyeretes que hi havia a la vora. L'aigua estava ben calentona...



A dalt de tot, just al mig, hi havia aquesta obertura per la qual podies veure el cel.



Quan vam sortir, van fer la volta al volcà i vam veure que hi havia unes escales ue pujaven a dalt de tot. O sigui que vam pujar les escales...

Aquí a dalt podies veure el forat que donava a dins a l'aigua.




Des de dalt, vam veure que allà al fons tenien aquestes muntanyetes de gel i vam baixar a treure-hi el nas...



Tenien una manguera posada cap enlaire que anava espraiant aigua que s'anava quedant glaçada. Suposem que estaven construint uns blocs de gel ben grans per a després poder fer alguna figura tallada en gel. Tenia un color blau-blanc preciós.

Quan ja anàvem cap al cotxe, vam veure aquests cavall aquí en aquest tancat, que estiraven el coll per a intentar arribar a l'herba més verdeta... i, evidentment, els vam anar a ajudar... Ens vam fer un tip d'arrencar herba i donar-los-la. I com els agradava!!!


Ni la Dina ni li Lia no tenien por. No se'n cansaven pas. Amb aquesta mà tant petita, a la Lia semblava que se li menjaven cada vegada, però no es queixava pas!

Al final, feia tant fred que vam haver de marxar, tot i que elles s'haurien quedat allà unes quantes hores més!!!


Va ser una sortida molt xula: entre el tren, aquest volcà i els cavalls vam quedar tots ben satisfets!

1 comentari:

  1. Quina sortida més bonica, com em feu delir! Tot és tan especial, tan diferent!

    És molt curiós això d'aquest volcà i més curiós encara és que la gent li tingui tanta confiança perquè d'apagat no ho està pas!

    ResponElimina