28/2/12

Anem a veure el "Christmas Village" a Odgen

El dia 24 a la tarda vam fer una altra de les activitats sorpresa dels sobres... vam anar a veure el Christmas Village d'Ogden!

Al mateix parc que fan les activitats de l'Xterra al Setembre, el que està al carrer 25, munten tot de casetes decorades de Nadal. Cada caseta és d'una empresa o entitat i hi posen diferents coses relacionades amb Nadal. També posen mils i mils de llumetes als arbres, i munten arcs i altres decoracions tot ben il.luminat.

Aquest dia feia molt fred, i vam fer una visita no gaire llarga perquè et quedaves ben glaçat! La Lia estava pioqueta i s'havia adormit al cotxe, o sigui que la vaig haver de portar a coll tota l'estona i, amb els anoracks, m'anava patinant tota l'estona i vaig acabar rebentada...


Era impressionant veure tantes i tantes llumetes als arbres. Eren arbres ben alts, i les llumetes arribaven fins a la punta de la branca més alta! N'hi havia de tots els colors: blanques, grogues, vermelles, verdes, blaves, carbasses...


És un parc molt gran i, miressis cap on miressis, tot eren llumetes...


En aquesta caseta hi havia tot de ambients en miniatura. Aquest era un exterior amb una pista de gel i gent patinant, cases i arbres a la vora, ... hi havia llumetes i les figuretes s'anaven movent (la gent patinava, el carro corria, ...)



Més arbres amb llumetes! Hi deuen haver dedicat tanta estona... Em sembla, però, que n'hi ha que no les treuen... perquè ens sona haver vist arbres amb bombetes posades (sense encendre) a l'estiu també... I la veritat és que és comprensible!




Això és una altra caseta per dins, que té tot de ninos i joguines, i un arbre de Nadal (aquesta està una mica carregadeta, eh?)




Aquí es veu un parell de casetes (allà al darrere) i un "Nutcracker" (trencanous) aquí al davant.




I en aquesta pot ser que hi hagi una part del taller del Santa Claus, perquè sembla que estiguin embolicant els regals (n'hi havia un altre on es veia la "zona de producció", amb tot d'elfs fabricant tota mena de regals).




Amb tant ambient de Nadal ja estàvem preparats per a la resta d'activitats nadalenques!



1 comentari:

  1. Amb tot són abundosos en aquest país, però la veritat és que fa molt goig i segur que fa encomanadís l'ambient nadalenc.

    ResponElimina