20/10/10

S'acosta Halloween!

Ja fa dies que tot va de Halloween: les botigues ja estàn plenes de decoracions per Halloween (carbasses, bruixes, esquelets, fantasmes, ratpenats, aranyes i teranyines, ...) disfresses de totes menes i per totes les edats, ... caramels, xocolates i tota classe de "treats", ... les cases ja tenen les entrades i el jardinet del davant ben ambientades...

I, com no podia ser menys, el Krispy Kreme no s'ha quedat enrera! Aquests dies estan fent uns donuts especials de Halloween. A la capsa que aguanta la Dina n'hi ha un decorat com una "pumpkin", un altre amb una "spiderweb" i l'altre és un "Fall pumpkin spice" (té carbassa i espècies de tardor). La Lia no es va poder aguantar ni per fer la foto!

En un raconet del Krispy Kreme hi havia aquesta calavera, amb les teranyines i les aranyes:


I, just abans de demanar, et trobaves aquesta tauleta amb aquesta aranyota peluda...

Això de Halloween és tan intens que fins i tot la Lia està obsessionada: l'altre dia vam anar a l'IKEA i vam sopar allà. La Dina va agafar l'últim iogurt de préssec que quedava i en vam agafar un d'avajons per la Lia. Quan la Lia va veure els 2 iogurts a la safata, va córrer a agafar el de préssec i la Dina, és clar, es va queixar de seguida. Li vaig dir a la Lia que el seu era el d'avajons que, a sobre era de color "pink", que tant li agrada, però no hi havia manera: volia el de préssec. No ho enteníem, perquè potser mai havia provat un iogurt de préssec, i no enteníem que refusés el iogurt de color rosa, ella que sempre tria pels colors... Ja a la taula, abans de menjar "les mandonguilles" típiques de l'IKEA, anava dient "in, in"! Jo em pensava que deia "obrim" perquè ja es volia menjar el iogurt, però al final vaig descobrir que deia "Halloween"!!!!!! Es pensava que el préssec de color carbassa que hi havia dibuixat al pot del iogurt era una carbassa! I tant sí com no volia provar com era això d'un iogurt de "Halloween"!!! Vam riure tant que semblàvem la Peppa Porqueta i família! Només ens va faltar estirar-nos a terra!

1 comentari:

  1. Aquest ja és el vostre segon Halloween, sou tots un experts en aquesta festa, a veure com decoreu la vostra nova casa i com s'ho fan aquestes preciositats de nenes per espantar el personal!

    ResponElimina