30/10/10

Boo-nanza a l'Aquatic Center

El dissabte passat va ser també la festa de Halloween de l'Aquatic Center.

La Princesa i la Minnie van pujar ben contentes al cotxe per a anar a veure com havien transformat l'Aquatic per l'ocasió.


Primer de tot vam anar al Pavelló que l'Aquatic Center comparteix amb el Junior High del costat. Estava ple d'inflables i de jocs per la canalla. Si guanyaves, et donaven "treats" i, si no, també! :)


També hi havia concurs de disfresses de gossos. Aquest va ser el guanyador!


Aquí era al Day Care on deixo a la Lia quan vaig a fer esport, que l'havien decorat preciós. Les cuidadores estaven disfressades i havien preparat tot d'activitats pels menuts. Aquí feien fantasmes embolicant xupa-xups amb kleanex o paper de plata.


Aquesta és la Sherry, la preferida de la Lia. Només arribar al Day Care, ja la busca i se'n va a la seva vora a ajudar-la amb el que estigui fent. Ella sempre li diu coses i està molt per ella. És molt maca i animada. A mi també és la que m'agrada més. Anava disfressada de Dorothy del Mag d'Oz.


Després vam anar cap a la sala de "Cookie decoration". Et donaven una galeta i "frost" (una pastarada de sucre) i anaves cap una taula on ja hi havia tot de gormandaries per a anar posant per sobre:


A les piscines ho havien decorat tot com si fos New York: hi havia siluetes de gratacels a les finestres, una estàtua de la llibertat també i fins i tot el pont de Broocklyn fet amb llumets. A la piscina petita hi van posar tot de fustes, passarel.les i xarxes com si fos una illa del tresor.


Aquí et feien passejades amb canoa, amb patinet, a la piscina rodona de corrent hi feien el joc de pescar ànecs, en una altra zona hi havia jocs de punteria, on tiraves unes pilotes a dins d'uns forats, ...

Va estar molt bé, i més tenint en compte que plovia i aquí no et mullaves!

1 comentari:

  1. Que bé que us ho passeu, sempre teniu una moguda o altra, eh?

    ResponElimina