7/10/10

La Lia també va a "gimnàstica"

Tot l'any passat, quan la Dina anava a gimnàstica i a ballet, la Lia somicava que també hi volia anar... Ella no podia, perquè era massa petita, i no hi havia classes per ella.

Al final del curs passat, vam descobrir un gimnàs petitonet on feien classes de gimnàstica no competitiva per diferents edats. Ens vam apuntar a fer una classe de prova i ens va agradar molt. La Dina va anar-hi 5 dies a l'estiu a fer "summer camps". Eren classes de 3 hores on feien una mica de tot: jocs, psicomotricitat, cançons, manualitats, i també paraven per a fer un snack.

Fa poc van celebrar el 2n aniversari de les instalacions de Layton i van fer una mini festa, on et regalaven la matrícula si t'hi apuntaves, i ens vam decidir!

Ara la Lia hi va un cop per setmana amb mi (són classes de Pares i fills) i li encanta!












Hi ha una estoneta que els petits estan sols sense els Pares i juguen amb pilotes, instruments, ...
La Lia hi està com peix a l'aigua!












El problema el tenim per marxar, que no vol!

També fan "Parent's night out" 2 cops al mes. Els pots deixar de 4h30' a 21h30' per anar-te'n amb la teva parella a sopar, per exemple. Ells fan activitats i els donen sopar. Potser algun dia ho provarem...

1 comentari:

  1. Me n'alegro per la Lia i també per vosaltres, espero que aprofiteu això dels "Parents night out" !! A falta d'avis ....

    ResponElimina