28/10/10

Halloween a l'Ogden Nature Center

El divendres passat (més d'una setmana abans de Halloween), ja vam anar a la primera festa de Halloween!

Era a l'Ogden Natur Center (allà on havíem anat a fer el concurs de casetes d'ocells).


Hi havia tot de jocs per la canalla, organitzats pels treballadors d'allà, que anaven disfressats per l'ocasió. Aquí hi havia una bruixa amb un barret guapíssim que et feia triar un paper d'una cassola. Si et sortia "TREAT" et donaven un regalet, però si et sortia "TRICK" havies d'anar cap al corb i et feia fer una coseta (imitar el bordar d'un gos, fer anar les ales com una papallona, saltar com una granota, ...) i després, evidentment, també et donaven un "treat" que, en aquest cas, va ser un braçalet d'aquells que són fluorescents de nit.


Entre joc i joc, la Dina i la Lia s'ho van passar pipa amb la June, que també havia vingut, fent pilots de fulles seques i saltant-hi a sobre o tirant-les pel cel.


També hi havia xerrades on explicaven coses sobre alguna "criatura nocturna". Nosaltres vam anar a la que parlava sobre "Spoky Spiders" i es van presentar amb 2 taràntules enormes i molt peludes. Van explicar que no fan res i que, a no ser que en siguis al.lèrgic, no et poden fer cap mal. No ataquen mai, però si se senten atacades el que fan és deixar anar pèls (ho pogués fer jo! :)). Es veu que a Utah n'hi ha i, tot i que només surten de nit i només els mascles, la senyora que ens ho explicava va dir que se'n va trobar una creuant el carrer 29 d'Ogden!.


Després de fer unes manualitats en un taller de "fer taràntules", vam anar a que els pintessin la cara (això és un dofí, encara que no ho sembli), i ja vam retirar, que començava a fer fred del bo!


3 comentaris:

  1. A veure si ho entenc... M'esteu dient que aquests bitxos que a mi em fan tanta por l'únic que fan per atacar és deixar anar pèls!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ^^'

    ResponElimina
  2. Jo també ho entenc així, però no seria pas jo qui la tindria a la mà!

    ResponElimina
  3. Ja m'he informat a la wikipedia (per si no ho havia entès bé :)). Diu que sí, que poden tirar els seus pèls urticants per a defensar-se dels seus depredadors, i poden causar greus molèsties a la pell dels seus manipuladors, inflamació de les mucoses si s'inhalen, o greus danys a ulls que no estiguin protegits.

    El que poden fer els pèls!!!

    ResponElimina