22/10/10

Black Island Farm Harvest Festival


El dissabte passat vam anar al "Harvest Festival" que es feia en una granja a prop d'allà on vivim. Vam anar-hi amb la família de mestres de Madrid. La Dina i la Lia van estar molt contentes de tornar-se a trobar amb el Rodri i amb la Moni, perquè ara feia temps que no passàvem estones junts. Van estar molt macos tots tota l'estona i s'ho van passar pipa.

Hi havia tot d'atraccions i activitats pels nens (i pels grans també!) preparades amb materials de granja o coses reutilitzades. La veritat és que ens va agradar molt.

Primer vam anar als tobogans. Eren unes piles de bales de palla que tenien una zona al mig amb cordes per a pujar fins a dalt, i 2 tobogans (1 a cada banda) fets amb un tros de plàstic blanc molt gruixut i dur que relliscava d'allò més.


Després vam anar en un altre tobogan molt més alt, fet amb un tub molt llarg. Aquí hi pujaves per unes escales de fusta i, al final també hi havia un plàstic d'aquest per a acabar d'aterrar.


En una altra zona hi hava aquest trenet fet amb bidons retallats, que era tibat per un quad. Feia un parell de voltetes per allà la vora, entrant una mica en els camps de blat de moro.



Llavors vam entrar en el "Kiddie Maze" (el laberint pels nens petits). En aquesta època de la "Harvest" (la collita) és mol comú fer laberints en els camps de blat de moro ("corn mazes"). Aquest era molt fàcil, però n'hi havia 3 més, fets en camps molt grans, que eren molt difícils.


Des d'aquest pont es veien els altres camps on hi havia els laberints aquests grans que, a més a més, vistos des del cel, tenien la forma de la cara dels protagonistes d'aquesta pel.lícula de vampirs tan famosa "Twilight". Et donaven un mapa per a fer-lo, per a que no et perdessis.


També hi havia una zona amb animals de granja i els podies donar menjar. Hi havia vedellets, cabres, ases, galls dindi, llames, porcs, gallines, ... La Dina potser es va passar una hora sencera amb les cabres, anar-los donant herba per menjar!


A la vora dels animals hi havia aquest "circuit de curses d'ànecs" :). Hi havia 2 bidons estil banyera (un a cada banda) i 3 bombes d'aigua que sortien de cada bidó. L'aigua que xuclava la bomba se n'anava fins a l'altra banda per una canalera i tornava a caure al bidó. Llavors posaves unes ampolles de plàstic (que feien d'ànecs) a sobre la canalera i l'aigua que xuclaves amb la bomba l'enviava cap a l'altra banda. La persona de l'altra banda la treia de la teva canalera i la posava a la seva i te la tornava a enviar a tu. L'hora que la Dina es va passar amb les cabres, la Lia se la va passar aquí (i la Mare al costat, anar bombant, perquè la Lia no tenia prou força).


Després, un cop ben espolsats per a no entrar palla a casa, vam anar a sopar tots plegats a casa nostra, per a recuperar forces.

Vam passar un dia molt agradable.

1 comentari:

  1. Preneu bona nota de tots aquests enginys per exportar-los quan torneu, les AMPES i els claustres de mestres us ho agrairan molt!

    Llàstima que no tinguem camps de blat de moro!

    ResponElimina