18/9/12

La "Parade" del 4 de Juliol de Kaysville

Aquest ja és el nostre 4rt estiu aquí i encara no havíem anat a veure mai cap  desfilada d'aquestes...

O sigui que aquest any ens vam decidir a anar a la de Kaysville, que la feien més tard i ja havíem pogut entrenar. De totes maneres, vam arribar que ja era començada, però vam poder veure'n molta part.

La Dina i la Lia es van voler posar roba "patriòtica" per l'ocasió ...

Cada cop que hi ha una festa dels EEUU, al Walmart i aquests llocs, pots trobar roba amb motius de la festa (per Valentine's Day tot és rosa i vermell amb cors per tot arreu, per St. Patrick's Day tot és verd amb trèbols, per Halloween tot és carbassa i negre, amb carbasses, fantasmes i esquelets, per Nadal és vermell i verd, amb flocs de neu o arbres de Nadal o Santa Claus... i pel 4 de juliol, evidentment, tot és amb els colors de la bandera). El millor de tot és que, un cop passada la festa, ho rebaixen al 50% o 70%... Em sembla que aquest conjuntet que duia la Dina em va valer $1... El vestit que duia la Lia li havien regalat l'Ingrid i el Josiah (els nostres amics de Colorado) a la Dina quan era petita.  És el vestit que duia la Dina quan va veure néixer la Lia allà a Migjorn!




Una de les primeres carrosses que vam veure va ser la de les "Girl Scouts". El curs passat, la Dina, a l'After School program tenien un dia que feien coses de les "Girl Scouts". Estava súper orgullosa de ser una "Girl Scout"... No estic gaire informada, però em sembla que ve a ser com uns grup d'escoltes, que aquí se sol fer per veïnats i sol estar lligat a l'església (aquí la dels mormons). El que devien fer a l'After School devia ser una mica diferent, perquè els ho feien a l'escola. Bàsicament els ensenyen com ser bones persones, respectuoses i amables. I el que és molt típic són les seves galetes! Em sembla que és per allà la primavera, fan una "fundraiser" d'aquestes per a recaudar diners, i venen galetes de la seva marca. N'hi ha de molts gustos diferents i són realment boníssimes! Pots veure paradetes de les "Girl Scouts" amb les seves "cookies" per tot arreu i també en venen a les escoles.



Aquesta desfilada venia a ser com la cavalvada dels Reis, on van passant cotxes o camions tibant remolcs, i on participen diferents entitats de la zona.

N'hi havia moltes de gimnasos i esoles de dansa, cheer leaders...




Aquests eren del "missionary Mall", una botiga on venen roba pels mormons per quan se'n van de missió. Sabeu que sempre van vestits així "trajats" amb la camisa blanca... Com que la missió els dura 2 anys, aquests diuen  que la roba té una garantia d'ús de 2 anys! així la compren abans de marxar i no se n'han de preocupar més durant tot el temps que són fora fent la missió.




Aquesta destacava molt, amb aquestes brillantors! Suposo que són o bé ballarines o bé "cheer leaders"...




Aquest camió remolcava la caixa amb unes quantes noies, i al darrera duia una altre remolc amb llits elàstics i gimnastes fent bots, mortals i d'altres...



Aquests són els llits elàstics:




També n'hi havia de dentistes, de cases de jardineria, de restaurants, d'empreses de construcció... I, igual que a la cavalcada dels Reis, també tiraven caramels per la canalla...





Aquesta els va agradar molt, a la Dina i la Lia: era com un castell de Disney amb els seus personatges: la Fada madrina, al davant de tot, i llavors unes quantes princeses (la Belle, l'Snow White, la Cinderella...)




També n'hi havia d'hospitals, van passar una colla pujats a cavall que no sé qui eren... i llavors uns bombers, amb un cotxe súper antic, que anaven mullant a la gent:




En acabat, vam anar a dinar. Dúiem les carmanyoles amb el dinar a punt i ens vam instal.lar a terra a l'herba, just al davant del cinema de Kaysville, que anàvem a veure una pel.lícula. Sempre solem anar a aquest cinema, perquè fan les pel·lícules unes setmanes més tard i l'entrada només val $2. Podem entrar tots 4 pel preu que ens valdria una sola entrada a l'altre cinema! I llavors, podem fer un extra i comprar unes crispetes amb mantega per sobre, que valen $1. :)

Ara ja podem dir que hem vist una de les "Parades" del 4 de juliol!

1 comentari:

  1. Aquesta gent no s'hi posa per res, han muntat una desfilada ben lluïda!

    I...M'ha agradat aquest final "tan català" que fa bona aquella dita que diu que "els catalans de les pedres en treuen pans!

    ResponElimina