17/9/12

Cinema al Parc

El 4 de juliol és la Festa de la Independència dels EEUU i, a part de les "Parades" (desfilades), castells de focs i altres activitats que fan aquell dia, hi ha molt ambient de festa i cada Ajuntament munta alguna altra celebració pel seu compte.

A Clearfield, van fer aquesta nit de cinema al Parc gratis, el dia abans.

Abans d'anar-hi, vam tirar uns quants petards que encara teníem de l'any passat!

Aquest de la foto és una bola amb una metxa que fa fum. Cada bola fa el fum d'un color diferent, i la Dina i la Lia s'ho passen pipa anant a saltar el fum.




Quan vam arribar al Parc, ja tenien la pantalla gegant inflada i ben dreta.




Vam buscar un lloc per estendre la nostra súper manta del LIDL i vam anar esperant que es fes l'hora (la pel.lícula començava "at dusk" -quan es feia fosc-).




Mentre anàvem esperant, anàvem veient que la gent no només duia una manta per a estirar-s'hi a sobre, sinó que també duien coixins i mantes per a abrigar-se!

Vam dir: "Home, potser sí que havíem d'haver dut més mantes per tapar-nos una miqueta..." perquè la veritat és que començava a refrescar... Aquí el Sol pot picar com un dimoni de dia i fer pujar el termòmetre ben amunt, però llavors quan arriba la nit, refresca de veritat... Al final, vam enviar el Vito (amb 3 dones, què vols?) cap a casa a buscar mantes i, ja que hi anava, uns quants coixins... i ens vam instal.lar "a l'americana total" al parc per a veure la pel.lícula, que es deia "Dolphin Tale".




Va ser molt xulo i vam riure molt, veient-nos tan "equipats" allà al Parc... La llàstima és que es va girar un vent de por, i anava tombant la pantalla, que era com un inflable. Ja podien anar a tibar els tensors, ja, que el vent podia més... o sigui que van parar la pel.lícula temporalment, a veure si afluixava el vent, i nosaltres vam aprofitar per a marxar, que es feia tard i el Vito s'havia de llevar d'hora per a anar a entrenar. Com que això de deixar una pel.lícula a mitges no agrada, la vam llogar un altre dia i la vam poder acabar de veure.

1 comentari: