28/9/12

D'excursió amb el Marc

Aquest any el Vito havia ajudat a una professora d'anglès que havia tingut ell quan estudiava, a trobar una família  de la seva escola per a poder-hi enviar el seu fill uns dies a l'estiu. I un cop va ser aquí, vam quedar amb la família americana per a veure'l i xerrar-hi una estona. Va semblar que li feia il·lusió poder trobar gent catalana amb la que xerrar i ens va explicar que els diumenges s'avorria molt quan anaven a missa (s'hi passen 3 o 4 hores), o sigui que li vam proposar anar a fer una excursió el diumenge següent i s'hi va apuntar ben ràpid!




Vam anar a les cascades d'Ogden, que ens queden a la vora i té molta part del camí amb ombra.

Un cop allà el vam "deleitar" amb un entrepà de pà amb tomàquet i pernil salat!!! També ens havia dit que ho trobava a faltar i que el menjar d'aquí (o el que menjava amb la família) no li agradava gens...




Vam veure un parell de mosques gairebé gegants!!! Mireu, aquest és el dit del Vito, que no és pas petit, i mireu com és de gran la mosca!




Com que era al mig de l'estiu i gairebé no havia plogut, baixava molt poca aigua, però l'excursió va ser bonica i va valer la pena.




Aquell diumenge, el Marc, a part d'estalviar-se l'església, va poder parlar català, fer una excursió ben maca i menjar pà amb tomàquet i pernil!!! :)

2 comentaris:

  1. 3 o 4 hores? I què hi diuen durant tanta estona? Nosaltres ja trobàvem llarga la nostra missa, doncs mira que aquesta!

    ResponElimina
  2. No ho sé pas... però em sembla que pels petits fan com classes (potser com una mena de catecisme) i a vegades també hi mengen... Haurem d'infiltrar-nos un dia a espiar... :):):) Em sembla que ens sortirà més a compte demanar-ho a algú de confiança... :)

    ResponElimina