31/7/12

"Teacher Time" al Dinosaur Park

El dissabte 16 de juny, just un any després que el Vito tingués l'accident de bici, vam anar a fer el "Teacher Time" al Dinosaur Park d'Ogden amb unes nenes de la seva classe. El "Teacher Time" és un dia que els mestres "regalen" a l'escola per a recaudar fons. Hi ha un dia, cap al final de curs, on es fa un sopar i es subhasten aquests "temps dels mestres". Cada mestre ofereix una activitat (pot ser qualsevol cosa) i els Pares paguen diners a l'escola per a comprar aquesta estona amb el mestre. L'any passat el Vito va oferir anar a Lagoon (el Parc d'atraccions) i aquest any va ser el Dinosaur Park. Hi ha gent que ofereix una paella, o unes tapes, o una caminada a la muntanya, o fins i tot una hora de classe de tenis... El "Teacher Time" del Vito el va comprar una nena de la seva classe, però llavors unes mares li van demanar si també hi podien anar les seves amigues, o sigui que al final vam anar-hi amb 3 nenes.

La Dina i la Lia ja les coneixien, perquè aquest any havien anat algun cop a la classe del Vito (la Lia un parell de cops que va estar malalta -no la vam poder portar al Day Care i el Vito no va trobar substitut-, i la Dina perquè tenia algun dia de festa que feien les públiques però no les "charter schools") o sigui que no els va costar res "fer-se amigues".




Vam asseure'ns a dinar en una àrea de picninc a menjar uns entrepans que també vam portar nosaltres, i llavors vam començar la volta pel parc. Hi ha una part a l'aire lliure, amb tot de figures de Dinosaure i rètols que n'expliquen coses, i llavors una part interior que és més com un museu.




També hi ha aquest parc infantil on les coses de jugar també estan ambientades (esquelets de dinosaure, aquesta tortuga gegant, tobogans que són un tronc...)




També hi ha una caseta on hi ha activitats pels nens. Feia tanta calor a fora que ens hi vam estar una bona estona. Van estar fent unes viseres amb siluetes de dinosaure i arbres, llavors les van pintar i vernissar i hi van posar una goma. També hi havia fulls amb dibuixos per pintar i per fer activitats més escolars, i també aquestes peces per a muntar animalons, que és amb el que més van jugar.




Primer es van dedicar a buscar les peces que tocava per a cada bestiola (cames, caps, cues...)




Però després ja van fer totes les barreges que van poder, a veure qui feia l'animal més estrany de tots!!!




Després vam tornar a fora, a passejar per la resta de parc que ens quedava. Aquest dinosaure d'aquí és el "Utahraptor" que diuen que era un dels més ferotges que hi havia.




Aquí hi havia una zona amb sorra, per a que la canalla "excavés" i trobés ossos de dinosaure...




Aquí hi havia uns dinosaures que just naixien...




Sort que alguns trossos eren ombrius, perquè feia molta calor!




Aquesta era una "Maiasaura". Un tipus de dinosaures que surten en un capítol de la Dora! Va fer gràcia veure'ls aquí. Es veu que "Maiasaura" vol dir "Bona Mare", i aquí se la veu, cuidant dels seus fillets...




Aquesta és la part de dins, on hi ha tot d'exposicions amb minerals, gemmes, fòssils, i esquelets de dinosaure. La Lia no va tocar ni un sol cop de peus a terra... sabeu per què? Mireu aquest vídeo:




Això de que aquests dinosaures es moguessin i fessin soroll, no li va agradar gens... Va agafar molta por i va voler anar a coll tota l'estona!

Aquest d'aquí a sota no es movia pas, però ja li podies explicar, ja, que ella estava ben agafada! :)




A la tarda ja van venir a buscar les nenes i ja vam donar per feta "l'aportació personal anual a l'escola". :)

2 comentaris:

  1. Un mestre molt esplèndid, Vito, em sembla que has fet una bona donació en temps i dedicació!

    I entenc la Lia, l'ambient tan fosc no és que fos massa encoratjador i els crits de les bestiasses tampoc!

    ResponElimina
  2. Sí, n'hi ha que no són pas tan esplèndids! :)

    ResponElimina