9/8/12

Father's Day

El diumenge 17 de Juny va ser el dia del Pare aquí als EEUU.

La Dina ja no anava a l'escola (van acabar el dia 8 de Juny, pel seu aniversari) o sigui que no van fer res allà, pels pares. Com a bona filla, però, va fer-li un parell de dibuixos a casa pel seu compte.




La Lia també es va inspirar i li va fer un dibuix improvitzat.





I fins i tot li va fer una "postal" amb 4 ratlles. La Lia, aquí, encara no ha anat a l'escola, perquè comencen als 5 anys, i als Day Care's, la veritat, no fan gaire res. Ens vam quedar ben parats de que fes aquestes 4 lletres perquè realment encara no ha fet mai cap pràctica per a escriure...




A vegades ho penso, i em sap greu que s'estigui perdent el que estaria fent si estiguéssim a Manresa, però llavors la veig tant petita i ja parlant l'anglès tan bé i penso que tampoc està perdent el temps i que tot això altre ja ho acabarà fent també.

Feliç dia del Pare, Vito!

3 comentaris:

  1. Hi ha països com Finlandia, amb un sistema educatiu amb millors resultats que el català, l'educació obligatòria comença als 7 anys. Potser es aquí que els fem començar massa dora a estudiar.

    ResponElimina
  2. Penso que l'important és que quan comenci s'ho prengui amb ganes i vegi la importància del llegir i escriure, pel que sembla, això ja ho té clar si no no faria lletres i voldria escriure!

    ResponElimina
  3. Sí, jo penso que bé ho aprendrà tot igual que els altres... Potser el que fa més pena o ràbia és que no hi hagi centres on els puguis portar si tu treballes, que siguin dignes de confiança... A la "guarde" que anava abans poca cosa feien guiada i, si deixes massa estona lliure a la canalla, s'avorreixen i fan coses que no han de fer... Va aprendre una mà de paraulotes i males maneres...

    En fi, queda un altre any i ja estarà...

    ResponElimina