5/7/12

L'Aniversari de la Dina a casa

El dia 8 de juny la Dina feia 7 anys!!!!!!!!! i ho volíem celebrar amb el JC i a Chantal, i el Jorge i la Pilala abans que marxessin cap a Espanya de vacances.

Vam dir-los de celebrar-ho el dijous dia 7, però la Pilala ja marxava el divendres i tenia feina a acabar coses, o sigui que vam quedar per a celebrar-ho el dimarts 5 de juny. Al final la Pilala no va poder venir perquè la Pilalita estava una mica encostipada, però ho vam celebrar igualment amb el JC, la Chantal, el Rodri i la Moni.

Havia estat fent molta calor i vam pensar que ens moriríem de calor, a fora, perquè volíem fer una barbacoa... Però aquell dia va fer un fred... Jo havia anat a l'estació a buscar el tren amb bici al matí i a la tarda es va posar a ploure i va fer molt fred! Només amb l'estona de treure el candau em vaig quedar glaçada!!! Per sort, una noia es va oferir a portar-me a casa (a mi i bici) amb el seu cotxe. Uff! em va fer un favor molt gran!!!

Mireu com se'm va quedar de glaçat el dit anular de la mà esquerra... Va estar groc gairebé un parell d'hores... Això em solia passar aquí a Manresa si pasava molt fred, i ara feia molt temps que no em passava... suposo que tant fred de cop i aquella humitat...




I aquí bufant les espelmes del pastís. El Vito va anar a comprar aquest pastís tan divertit mentre jo treballava. Representava com un campament: hi havia una tenda de campanya que feia llum, amb uns arbres i un foc a terra, i una barqueta amb un rem al riu.

Aquestes espelmes tan arrissades les tenia des de feia temps: m'havien fet gràcia i ja les havia comprades esperant el moment per a estrenar-les. Com es pot veure, la Lia no era al seu lloc: estava tota ofesa perquè no era la que havia de bufar les espelmes.




Aquí ja hi tenim la Lia... veieu quina cara d'enfadada...



I el dijous dia 7 al vespre vam fer la celebració en família... El Vito marxava a l'endemà cap a Richmond (Virginia) per a fer un XTerra i era l'últim moment que teníem per a celebrar-ho plegats.

Com ja és habitual, la Lia seguia amb els seus morros per no ser la "birthday girl"...




Li vam regalar un val per a anar al cinema a veure "Mirror Mirror" (la pel·lícula de l'Snow White que ha fet la Júlia Roberts), i un val per una bicicleta (subvencionada en part per la família de Moià).

Al cap d'uns dies va arribar un paquet dels avis de Manresa amb el seu regal per la Dina i per la Lia (pel seu futur aniversari).

Era una mantellina per a portar amb el vestit de catalaneta, amb una agulla en forma de gosset per a aguantar-la tancada i una bosseta de ras negre (igual que el davantal i el cosset) amb la seves inicials brodades, per a portar de conjunt quan anessin vestides de catalanetes.

Els va fer molta il.lusió, especialment a la Dina, perquè ella havia vist que les nenes i noies que anaven vestides de catalanetes, portaven una mantellina, i deia que com era que ella no en tenia ... 

Ara sí que ja tenien tot el conjunt complert!




Amb el pijama no llueix gaire, però amb la roba de catalaneta hi queda molt bé!




Feliços 7 anys, Dina!!!

1 comentari:

  1. Lia, mira't la foto amb morrets i la que estàs contenta i somrient! Quina t'agrada més? Au va, no facis mala cara que ens agrada més veure't contenta! Ja arribarà també el teu d'aniversari!

    ResponElimina