18/7/12

"Teacher appreciation week" a Lagoon

El dijous 14 de juny el Vito, la Dina i la Lia se'n van anar a Lagoon! És el parc d'atraccions que hi ha a uns 20' de casa, a prop d'Orbit. És molt llaminer, perquè sempre que es va per la I-15 direcció sud (cap a Salt Lake City) es veu allà a la vora, amb la seva sínia, les muntanyes russes i totes les atraccions amb estructures elevades... i sempre demanen per anar-hi...Aquella setmana feien preus especials per a mestres i, aprofitant el descompte, van anar-hi a passar el dia.

El Vito els havia portat aquestes gorres de Washington DC (de quan va anar a fer l'XTerra de Richmond) i anaven ben equipades per a passar un dia intens a sota el sol!




Normalment està atapeït de gent, però el Vito va dir que aquell dia estava prou bé i van poder pujar a molts llocs.




Aquí hi havia la Dina a les famoses cadiretes, que m'encantaven quan era petita (i encara ara!) :)

Hi ha llocs que, per alçada, la Lia encara no pot pujar-hi, com aquestes cadiretes, però ja van mirar d'anar als llocs on podien pujar-hi les dues.




Em sembla que això són uns helicòpters:




Uns hidroavions...



Uns cotxes antics...



Cadiretes pels més menuts... en aquestes sí que hi va poder pujar la Lia (i la Dina també)




Això em sembla que era com un vaixell d'aquells que fan balancí (però pels petits) i la Lia tenia por... per això la Dina l'abraça i la protegeix... És molt tendre, quan veus aquestes situacions on s'estimen i es cuiden tant...




També hi ha un lloc d'aigua, amb tobogans oberts, tancats (de tub), rius amb corrent, piscines... Es van descuidar el banyador de la Dina i en van haver de comprar un (gens barat, evidentment!). El flotador aquest també s'ha de llogar...




Aquí tenim el banyador nou de la Dina... sort que per una altra banda estalviem: el que porta la Lia, em sembla que és de 18 o 24 mesos i encara li va bé!!! :)




Aquesta és l'atracció preferida de la Lia: els "Baby Boats". Es va fer un tip de pujar-hi. La Dina ja és massa gran i no pot, però a la Lia li encanten!!!




I aquí els típics "coches choques", però per a petits. El millor és veure els esforços dels Pares, donant indicacions als seus petits per a fer-los conduir: "Així, apreta el peu, i gira el volant! No, no, al revés, cap allà!..."




Van passar un dia genial i ja esperen el dia 3 d'agost per a tornar-hi! Orbit sempre fa "Lagoon Day" i ofereix tickets als seus treballadors a un preu molt més rebaixat. Aquell dia pleguen a les 12h i van tots cap allà (treballadors i famñilia) amb samarretes de l'empresa.

1 comentari:

  1. Apa que no us ho passeu bé nenes! Això és com anar a la fira molt i molt sovint!

    ResponElimina