27/3/12

Fem "Cranberry Orange Jello Salad"

A l'endemà del Polar Plunge, vam fer una "Cranberry salad" com la que havíem menjat al sopar de Thanksgiving amb aquella família que ens havia convidat al seu sopar tradicional.

Ens havia agradat tant que els vam demanar la recepta i ho vam provar a casa.

Les "cranberries" són avajons vermells i pels voltants de Thanksgiving comença a haver-n'hi de frescs a les botigues. Quan la Lia tenia 3 mesos, que vam anar a Boston, al Vito li va fer gràcia comprar-ne per a provar-les, però són tan amargues que no ens les vam poder pas menjar. La gent les compra per a fer-ne com compota ("cranberry sauce") i llavors (com que es couen i s'hi afegeix sucre) estan boníssimes!

Per a fer aquesta "cranberry salad" (no sé per què se'n diu "salad"...) primer es feia la "cranberry sauce" bullint les "cranberries" amb aigua i sucre. És curiós que quan comença a estar a punt la compota, les "cranberries" comencen a explotar i treuen la pulpa que tenen a dins. Llavors s'hi afegia gelatina, suc de pinya, nous de pecan i trossos de taronja...



Mmmmmmm....! Va quedar bo bo!

1 comentari:

  1. Sí que fa bona pinta aquesta barreja, llàstima que no ens sigui possible tastar-la!

    ResponElimina