Ens havia agradat tant que els vam demanar la recepta i ho vam provar a casa.
Les "cranberries" són avajons vermells i pels voltants de Thanksgiving comença a haver-n'hi de frescs a les botigues. Quan la Lia tenia 3 mesos, que vam anar a Boston, al Vito li va fer gràcia comprar-ne per a provar-les, però són tan amargues que no ens les vam poder pas menjar. La gent les compra per a fer-ne com compota ("cranberry sauce") i llavors (com que es couen i s'hi afegeix sucre) estan boníssimes!
Per a fer aquesta "cranberry salad" (no sé per què se'n diu "salad"...) primer es feia la "cranberry sauce" bullint les "cranberries" amb aigua i sucre. És curiós que quan comença a estar a punt la compota, les "cranberries" comencen a explotar i treuen la pulpa que tenen a dins. Llavors s'hi afegia gelatina, suc de pinya, nous de pecan i trossos de taronja...
Mmmmmmm....! Va quedar bo bo!
Sí que fa bona pinta aquesta barreja, llàstima que no ens sigui possible tastar-la!
ResponElimina