2/3/12

Caguem el Tió

I el 24 de desembre al vespre vam cagar el Tió!!!

Aquest cop sí que vam aconseguir que la Lia es vestís de catalaneta! Ja uns dies abans vaig començar a dir que cagaríem el tió i que, com que era una festa catalana, ara que teníem els vestits de catalaneta, ens els havíem de posar. La veritat és que vam tenir sort, perquè si s'hagués ajuntat una migdiada dolenta o tardanera, segurament hauria passat com les altres vegades i no se l'hauria volgut posar.

Mireu com estaven de precioses:


Vam pujar a dalt a l'habitació a cantar cançonetes mentre el Tió "es preparava per a cagar"...



Potser sí que queda molt pobret, només 2 nenes fent cagar el tió, comparat amb els 11 cosins que s'ajuntarien a Manresa... però s'ho van  passar molt bé picant i cantant, i estaven ben emocionades!!!


La Lia semblava que havia descobert la sopa d'all! Això de que un tronc cagués aquelles coses, només pel fet d'haver-lo atipat i cantar-li cançons... estava flipant. Penseu que era obrir la porta de l'habitació i dir: "apa! ja podem baixar", i sortia disparada per l'escala com mai havia fet... i ja la teníem amb el bastó a punt de fer-lo cagar altra vegada!




Es nota, que el tió era català, perquè fins i tot ens va cagar Euros de xocolata, enlloc de Dòlars!




També va sortir algun regalet, per allà al mig...







Vam anar cantat i picant fins que el tió ens va cagar una taronja! Per aquí no deu abundar, el carbó, i el tió devia pensar que una taronja ens faria més profit ...



Després de donar les gràcies al tió, vam sopar i vam deixar les cookies preparades perquè aquella nit ens venia a visitar el Santa Claus!

Uff!! Quina mà de coses emocionants!!!

 

1 comentari:

  1. La Dina ja no era una "novata", però la Lia sembla que ho hagués fet tota la vida, això sí que és una cagada de tió ben autèntica en terres del Far West i amb unes catalanes ben boniques!
    Emociona molt veure-les així vestides i tan lluny de "casa"i encara que els faltés colla ho han fet molt bé.

    ResponElimina