26/3/12

El "Polar Plunge" de NDPA

El dia 21 de gener, l'escola del Vito feia el "Polar Plunge" per recaptar fons pel viatge a Espanya que els estudiants més grans de l'escola fan a la primavera.

No acabo de veure-hi la gràcia, però es tracta de que els estudiants (o potser millor dit, les seves famílies) paguin per a que un professor es tiri a l'aigua gelada.

També hi ha alumnes que creen com un compte online i s'ofereixen per a tirar-se si el seu compte arriba a $800, per exemple. Llavors, la gent els ingressa diners i si al final n'hi ha $800 o més, aquell alumne també es tira...

Total, que el Vito va ser un dels professors "votats" per a tirar-se a l'aigua... i en un dia gens agradable(fred, pluja constant, res de sol), vam anar a enfangar-nos els peus, mullar-nos el que no tapava el paraigües i posar-nos malalts (literalment) al Fort Buenaventura d'Ogen (allà on a l'estiu havíem fet aquella cursa del "Hurt in the Dirt".

Aquí els tenim, tots en fila anant cap al lloc on el llac no estava gelat i es podrien tirar...

El Vito es va comprar un banyador de senyora (talla XXL) tot florejat al Savers (un lloc on venen roba de segona mà). El Dani s'havia fet una disfressa de tauró xulíssima i anava tot gris. Aquests presoners eren el Mateo i l'Antonio...




Aquí ja eren a la vora on s'acabava el gel i començava l'aigua...




El banyador del Vito va causar expectació, i un fotògraf que treballava pel diari li va fer totes aquestes fotos. Va sortir a primera plana!!!





Aquesta és boníssima! El van enganxar just a l'aire...




Me l'imagino en un triatló amb aquest banyador i em peto...!!!




Tot i el mal temps, el "Polar Plunge" va ser un èxit i van recollir molts diners. A hores d'ara, els estudiants ja han anat a Espanya i fins i tot han tornat!


Afegeixo una foto de la portada del diari on surt la foto del Vito i, més avall, una foto amb tres nenes de la classe del Vito. Per ser solidàries, també es van tirar a l'aigua!!!


2 comentaris:

  1. Ei, jo em pensava que el Vito queia bé als alumnes! Són una mica sàdics oi?

    De fet, el Vito queda guapíssim amb aquest banyador, el va saber triar molt bé perquè l'afavoreix molt!

    ResponElimina
  2. Si que se l'estimen, els nens. Ja veus que aquestes nenes es van solidaritzar i tot amb ell! :)

    ResponElimina