30/3/12

Comencem a esquiar!


El diumenge 22 de gener va ser el primer dia d'esquí de la temporada! A la foto es veu que no feia gaire fred (el terra era moll), però amb la neu que hi havia ja vam fer el fet. L'objectiu d'aquest any era que la Lia comencés a esquiar sola. L'any passat, al final, ja ho feia amb les cordes, sense gairebé aguantar-la i, tot i que només tenia 2 anys i mig, ho feia prou bé. Ara, amb gairebé 3 anys i mig, tot i que no es pot demanar molt amb les cametes tan xicarrones que té, ja volíem provar a veure si aguantava una miqueta més...

Aquí estàvem fent cua per a que ens donessin el forfait (el vam comprar al Juliol, que sortia molt més barat, i l'havíem de recollir el primer dia que anéssim a esquiar). Si no recordo malament, em sembla que per menys de $400 esquiem tots 4 tota la temporada.




Això és la "magic carpet": una cinta com les escales elèctriques, però sense esgraons, que et puja a la pista dels aprenents.




Aquesta "pista" és tant curta i tan plana, que la Dina és com si no fes res, però al principi sempre la fem un parell de cops junts, abans que ella i el Vito se'n vagin cap a dalt.




A la Lia li va molt bé per a practicar. Jo no li tibava pas les cordes, i anava baixant ella soleta...



És allò de l'efecte "placebo"... si tinc les cordes a la mà, ella està tranquil.la i se sent segura, però no li parlis de baixar sense les cordes, que no vol de cap manera!!! Ja li pots dir que no fan res, si no estan tensades, ja, que ella segueix igual!



Aquí intentava ensenyar-la a girar fent-li posar els braços estirats al davant i movent-los junts cap al costat on vol anar, però no vaig tenir gaire èxit... al final, l'únic que feia era torçar els canells!!! :)




Mica en mica ja anirà notant com fer anar el pes i anirà agafant la tècnica...



Molt bé, Lia!

La Dina aquest any ja baixa molt bé i fa uns girs molt ben fets també!

Fa gràcia que les primeres entrades que havia fet sobre l'esquí eren sobre l'aprenentatge de la Dina i ara ja ho té superat i anem per la següent!

 

1 comentari:

  1. I quan la Lia ja sigui una esquiadora experta com la Dina, tu ja pots anar per fer de monitora infantil d'esquí!

    ResponElimina