7/2/11

L'aniversari de la June

El dia 24 de gener la June va fer 5 anys i, per a celebrar-ho, ens van convidar a una festa el dissabte 22 a la tarda.

Vam fer unes corones de cartulina amb uns adhesius molt brillants...


També hi havia una tauleta amb plastilina i utensilis de tota mena...

Aquí era quan la June obria els regals:


I aquí la pinyata! Van anar fent torns els 7 o 8 nens i nenes que hi havia i, després d'un parell o tres de voltes, com que no aconseguien trencar-la, els grans van fer una mica de sabotatge fent uns quants forats i talls per a facilitar la tasca... Al final, va ser la Dina que la va trencar (per energia i força no queda ella...)

I tots enfeinats a recollir les gormandaries que van caure per terra!


"Ei! jo he trobat un caramel!!!"

Al final, li van cantar la cançó del "Happy Birthday" a la June i va bufar les espelmes:


Aquesta festa va servir de comiat, perquè a final de mes marxaven a viure a Portland, Oregon, que el seu pare canviava de feina. Els trobarem a faltar.

2 comentaris:

  1. Quin munt de festes, això és un no parar!

    Sabeu què m'ha passat pel cap en veure aquesta casa tan ben moblada? Què en faran dels mobles? Se'ls enduen a Oregon, fan la paradeta per vendre'ls o bé ja havien llogat la casa moblada?

    ResponElimina
  2. ELs mobles se'les enduen a Oregon. Aquí les cases o apartaments solen ser sempre sense mobles i tu ho has de posar TOT. Ells ho tenen fàcil, perquè la feina de l'Allen li paga i s'encarrega de tot: els vénen a casa a empaquetar-ho tot, li carreguen al camió, li porten el camió a la casa nova i li descarreguen tot i li deixen a casa! Si ens ho haguessin fet a nosaltres quan vam fer la nostra mudança, hauria estat totalment una altra cosa...!

    ResponElimina