24/2/11

Esquiada i passejada pel llac glaçat

El diumenge passat vam tornar a anar a esquiar. Amb la Lia ja vam pujar a dalt de tot, tot i que no pot baixar encara sola. La vaig aguantant per l'arnès i ella ben feliç!


Va ser la primera baixada que féiem tots 4 junts aquest any. L'any passat la Lia anava a la motxilla, a la meva esquena i podíem fer-ho tot junts, però aquest any, jo em quedava a baix amb la Lia. La Dina ens fa de guia!


Després d'esquiar, vam anar baixant i ens vam parar abans del Congost d'Ogden, just abans de la presa. Hi ha un llac que és on a l'estiu es fa l'Xterra d'Ogden, que a l'hivern està sempre glaçat. Sempre ens feia gràcia de passejar-hi per sobre, però no havíem parat mai.


Aprofitant que vam veure força gent que hi caminava, i algunes tendes petitones d'aquestes de pescar, vam engrescar-nos-hi, suposant que també ens aguantaria a nosaltres! :)

El Vito fins i tot es va estirar a "nedar" una mica, per a practicar pel triatló :).

Ens vam acostar a una gent que pescava, per fer el xafarder. Tenen com un "llevataps" molt gran, i fan un forat al gel, fins que troben l'aigua. Llavors agafen la canya i a esperar que piquin!


Després vam agafar el cotxe i vam anar baixant pel congost d'Ogden. Gairebé abans d'acabar-lo, hi ha una cascada que ara també està gelada. Com que duiem el dia de "turistes", també vam para a fer 4 fotos.

És impressionant com es pot arribar a glaçar l'aigua fent aquestes formes tan boniques:


Com que la Rocío (una altra professora) venia amb nosaltres, vam aprofitar per a fer-nos una foto de família:


1 comentari:

  1. MOLT BÉ DINA!! EN SAPS MOLT D'ESQUIAR!!

    I QUINA PRECIOSITAT DE CASCADA!

    ÉS BEN CURIÓS AIXÒ DE PESCAR EN UN LLAC GLAÇAT!IGUAL QUE HO VÈIEM EN LES PEL.LICULES D'ESQUIMALS!

    APA VITO, QUE ET DEVIA QUEDAR LA PANXA BEN FRESQUETA!!

    ResponElimina