7/2/11

El "Polar Plunge" de la NDPA

El dissabte 22 de gener, l'escola del Vito va organitzar un "Polar Plunge" per a recaptar diners pels estudiants de 9è grau, que aniran de viatge a Espanya.

La cosa consistia en que els alumnes anaven votant als professors que més o menys gràcia els feien i pagaven $1 per cada vot. El professor més votat s'havia de tirar a l'aigua d'aquest estany gelat!

Val a dir que el Vito va ser finalista fins a l'últim dia! Sort que al final el van passar al davant!

Al matí van haver de venir a trencar el glaç amb pics, per a que s'hi poguessin ficar...


Els alumnes i algú més també s'hi van tirar, perquè d'altra gent va pagar diners extres per a que s'hi tiressin.

La del gorro vermell és la vice-principal de l'escola del Vito. Al gorro hi posava "Yo puedo" i també els venien per a fer diners. Per l'expressió de la cara d'ella es veu que estava "fresqueta" (no per l'expressió del senyor més gran, que estava com peix a l'aigua!).


Després vam anar a veure uns senyors que hi havia a l'altra banda del llac, que feien una trobada per a representar l'estil de vida dels pioners dels voltants de l'any 1840. Anaven vestits amb pells de bisó o cèrvol, curades per ells mateixos i duien uns mocasins ben autèntics que els abrigaven força.


Havien dormit allà mateix en aquestes tendes abrigats amb més pells, com la que ens va ensenyar aquest senyor que, segons la Chantal, s'assemblava al Sean Connery.


Ens van explicar que per Setmana Santa fan una altra trobada multitudinària al mateix lloc. Potser hi anirem a treure el cap, que ens va fer gràcia.


1 comentari:

  1. Òndia, quines bestieses! Si ho fas de grat, ja està bé, però si et voten, no sé pas si et volen gaire res de bo!

    Això dels pioners sí que és interessant, a veure si hi penseu per Setmana Santa!

    ResponElimina