25/5/12

XTerra Las Vegas

El 14 d'abril era l'XTerra de Las Vegas, el primer que faria el Vito aquest any. Jo em vaig agafar festa el divendres dia 13 i vam anar a recollir el Vito que era a Provo (més cap al sud) amb l'escola, que havien anat a la BYU (la Universitat de Provo) a fer un Festival d'espanyol ("Españolandia").

Vam arribar a Las Vegas ja apunt per a anar a dormir i, a l'endemà al matí ens vam llevar ben d'hora per a anar al lloc de la cursa.

Feia un dia "de perros": plovent i amb fred... però tots vam fer el valent (els que havien de córrrer, i els que ens estàvem a mirar-ho que, a vegades, encara té més mèrit!).

Just abans de sortir, va parar de ploure i va fer de més bon mirar...

Aquesta foto la vaig fer als dels grups d'edat, que sortien després dels Pro. Oi que sembla tirada des d'un helicòpter? Sortien des de l'aigua, just a sota una arcada que feia el complex on es feia la prova i hi havia una mena de balconets des d'on podies veure el llac.



Aquest és el Vito, sortint de l'aigua.




Els primers anaven molt estirats o sigui que no va sortir amb cap grup.



...entrant als boxes a fer la transició...



... i a punt per a sortir amb la bici!



Aquesta foto és de la pàgina de l'XTerra (nosaltres no el vam poder veure en el circuit de bici, perquè se n'anaven lluny i jo m'havia de quedar amb la Dina i la Lia).



Mentrestant, vam anar a fer una passejadeta pel complex. Tenen aquesta cascada artificial i una platgeta per a que es banyi la gent dels hotels... Anant cap allà vam passar per un lloc on hi havia una esplanadeta, amb matolls al costat i 4 o 5 conillets que, evidentment, s'amagaven quan ens acostàvem.



El Vito arribant a la transició...




I sortint a córrer...



Corrent va recuperar posicions i va arribar 6è.



La Dina i la Lia van estar tota l'estona jugant amb la terra (l'any passat s'ho van passar pipa arreplegant marietes, que n'estava ple, però aquest any no n'hi havia ...)




Aquí el Vito, amb l'equipació del seu equip (el Roosters). El mallot de competir no els havia arribat encara i només tenia la roba d'entrenar.




En tornant, vam parar a Saint George en un parc per a que la Dina i la Lia juguessin una estona i jo pogués anar a córrer per un trail que hi havia a la vora del riu.




Feia un dia molt bonic, amb sol però sense calor i ens va anar molt bé per a poder acabar el viatge una mica descansats...




4 comentaris:

  1. Molt bé Vito! Tot és començar i ... que es preparin tots els altres perquè els Roosters han fet un molt bon fitxatge!

    Té algun significat especial aquesta paraula de Roosters? T'ho dic perquè he buscat al diccionari i ho tradueixen com a "JÓC" (on van a dormir les gallines, per ex.) o bé ho relacionen amb el verb COOK o amb la paraula RULE i aquesta seria l'opció que us afavoriria més perqué té a veure amb els més poderosos!

    ResponElimina
  2. "Rooster" vol dir gall. És el nom d'un restaurant que hi ha al carrer 25 d'Ogden (i també a Layton). L'amo del restaurant té un equip de mountain bike i també de triatló, i l'equip porta el nom del restaurant. Suposo que es diuen "ROOSTERS" perquè devia voler dir "galls" (en plural).

    No us hi vam portar, a aquest restaurant??? Quin "fallo"!!! Haureu de tornar a venir... perquè us agradaria. Fan bon menjar i està tot decorat amb galls... i es fan la cervesa ells mateixos! A mi no m 'agrada la cervesa, però el Vito diu que és molt bona...

    ResponElimina
  3. Doncs mira, ara que ho dius em sona això que Rooster vol dir gall, com si ja m'haguéssiu explicat que eren galls d'aquells tan "xulos" dels galliners d'abans! Ara, no recordo gens ni mica haver anat en aquest restaurant, però farem els possibles perquè ens hi acompanyeu.

    ResponElimina
  4. "Cool!" -que vol dir: que guai!- A veure si és veritat! :) A més, com que el Vito és de l'equip de competició, ara tenim descompte, allà al restaurant!

    ResponElimina