4/5/12

Easter a IQA

El divendres 6 d'abril vam fer una mena de festa al Dept.d'IQA. Van organitzar una activitat per fer els de l'equip i llavors un pot-luck, que és un dinar on tothom porta alguna cosa per a compartir amb els altres.


Aquell dia ens vam llevar amb neu... Això és l'estació de Clearfield, on agafo el tren cada matí. Té un pàrking gegant, on mai tens problemes per a aparcar, i l'estació és de fàcil accés, sense haver de passar per cap edifici o pujar escales. Hi ha una màquina per a comprar els tickets o, si tens un passi (com en el meu cas, on l'empresa ens ven un passi per tot l'any tirat de preu) hi ha una mena de pilons on acostes el passi i ja et marca.




Com que faltava 2 dies per a que fos "Easter", l'activitat va ser decorar ous de colors. Vam fer equips de 2 i ens van donar un ou a cada equip. Per a decorar hi havia tot d'adhesius de pasqua: ous, conillets, pollets, ... cada equip agafava el que li feia gràcia.



Aquest és el Jordan, un noi que està estudiant l'últim any de High School (Institut) i està treballant temporalment amb mi en un projecte d'uns "timers" que ens van arribar amb una peça defectuosa. Com que sap electrònica, està inspeccionant els "timers" i ho estem documentant tot en un full de càlcul que he preparat. Al seu darrere hi ha un trosset de magatzem de l'edifici 3, que és on hi ha IQA de productes acabats.




Aquest és el Kevin, el meu superior, que és el "Supplier Quality Manager". Estic molt a gust treballant amb ell.




Aquestes són les taules que hi ha a FG (finished goods) a IQA. Són a la vora dels "tanks" on testen els productes amb aigua (miren que no perdin i que funcionin correctament).



En aquesta foto, a l'esquerra es veuen un parell de "tanks". Tenen mampares per a que l'aigua no esquitxi cap a fora.




Aquests eren 2 ous que ja estaven acabats. El nostre és el lila. Que bonic, oi? :)



I aquí hi havia part del menjar del "pot-luck". Van portar "chiles" que picaven com un dimoni, "enchiladas", amanides de pasta, pasta, "dip" per a sucar amb "xips" (una mena de fritos), i galetes i "cupcakes" de postres.



Aquesta és la meva amanida, que va tenir molt èxit! Fa molt bona pinta, oi? Hi vaig posar una barreja que ja es compra preparada (amb enciam, pastanaga ratllada, col lombarda), brots, olives negres, maduixes, blat de moro, motzarel.la i tomàquets cherry. Tot amanit amb oli d'oliva. Mmmmmmmmm!!!



I aquí hi ha part de l'equip de IQA: començant per l'esquerra, la Vickie, que ara s'encarrega de "Raw IQA" (per la matèria prima), la Ivanna, que és mexicana i va ser la meva companya a l'hora de decorar l'ou, la Cynthia, també mexicana, la Sonnet, que ara ha plegat i la Kristi, que també és inspectora com les altres, però ara és a Raw ajudant a la Vickie an comptes de a FG ajudant a la Michelle.




Va ser un dia different, ens ho vam passar bé i vam poder gaudir d'un dinar plegats.

2 comentaris:

  1. Encantada de conèixer-los a tots! "Please to meet you" es diu, oi? Good job!

    ResponElimina
  2. Mare, es diu "Pleased to meet you" o també el que es fa servir més aquí: "Nice to meet you".

    FAltava la Michelle, però és que no li agrada que li facin fotos...

    ResponElimina