31/5/12

Pinkalicious

Aquest vídeo és de finals d'Abril. Cada dijous, la classe de la Dina va a la biblioteca de l'escola i cada nen tria un llibre per a endur-se a casa. El tenen tota la setmana i, el dijous següent, el tornen i n'agafen un altre.

Aquest conte el va llegir una vegada a la biblioteca i aquí al vídeo era el segon cop que el llegia. Mireu que bé que ho fa! Com es nota el progrés des d'abans de començar el curs!

Com que era molt llarg (durava uns 9 minuts), l'he retallat i només n'he posat un trosset "de mostra"...



4 comentaris:

  1. hola la dina lleges molt bé el conte . petons avis moia

    ResponElimina
  2. Dina, excel·lent aquesta lectura, no només llegeixes correctament sinó que hi fas una entonació perfecta! Podràs ser una bona contacontes!

    El que a mi m'agradaria saber és com acaba el conte perquè m'ha semblat entendre que de tant menjar pastissos de color de rosa, la nena es torna també d'aquest color, però no he sabut què passa quan es banya. Li marxa el color rosa o no?

    ResponElimina
  3. Gràcies pels afalacs iaies!

    No, banyant no li marxa pas... Llavors la seva Mare la porta al metge i el metge els diu que és un cas agut de "pinkititis" i que per a arreglar-ho ha de menjar verd (verdures, amanida, fruita...). Tornant cap a casa ja veu que això de ser de color rosa no és tant divertit: els seus amics no la veuen, perquè està camuflada entre les flors, les abelles i els ocells la persegueixen... Al vespre, fa veure que es menja tot el sopar "verd" que li han preparat, però no ho fa i, la molt golafre, abans d'anar a dormir, encara es menja una altra "cupcake" -magdalena- d'amagat, perquè els seus Pares, evidentment, no la deixen... A l'endemà es lleva de color vermell!!!!!!!!! Llavors ja se n'adona que ho ha d'arreglar de cop, i se'n va a la nevera a menjar tota mena d'aliments de color verd. Ja nota unes pessigolles a tot arreu i "patapam!", li marxa tot el color rosa! Tots estan molt contents, però després se n'adonen que ja no hi ha les "cupcakes" allà on les tenien...i apareix el seu germà petit tot de color rosa!!!!!!!

    ResponElimina
  4. M'agrada aquest conte! Gràcies per acabar-me'l d'explicar i ... que s'ho facin mirar aquests pares, potser prou de comprar o fer cupcakes, si no serà el conte de mai acabar!

    ResponElimina