22/5/12

La Dina a gimnàstica

Els dimecres a la tarda, la Dina va a gimnàstica. Des que va començar amb les nenes petites, ha anat fent progressos, i volia fer una mica de "reportatge" del que feia ara actualment. Això és del dia 11 d'abril.

Primer fan un escalfament i llavors fan estiraments per a fer l'espagat i el frontal, també fan el pont...




Llavors se solen separar en dos grups i unes quantes se'n van a la barra d'equilibris, per exemple, i les altres es queden al terra a fer verticals, o tombarelles, o bé se'n van a les barres paral.leles.

Aquí hi ha una colla de vídeos amb 4 coses que van fer aquell dia:

La lateral normal...



la lateral amb una mà...



les barres paral.leles...




més paral.leles...




La Lia va començar a anar a gimnàstica, però va arribar un moment que sempre deia que no hi volia anar i, o bé ja ni entrava a la seva sala, o bé començava i sortia plorant... o sigui que la vam desapuntar per a no anar pagant en va. Llavors mentre la Dina feia gimnàstica, l'havíem d'entretenir com podíem: jugant amb nines, llegint contes, pintant, menjant, ... Ara al final ja ens va demanar per a tornar-hi i potser ja fa unes 3 setmanes que hi va i està anant prou bé... Pau i que duri!




El Vito s'encarrega d'anar-les a recollir i portar-les a gimnàstica i jo acostumo a baixar a l'estacíó de Layton, vaig caminant fins al gimnàs (o el Vito em recull a mig camí) i llavors pujo corrent mentre elles fan gimnàstica, així puc fer alguna cosa entre setmana.

1 comentari:

  1. Sí que ha fet progressos, em sembla, des de la darrera vegada que la vàreu gravar en video! I si no és així, tant és, la qüestió és que s'ho passi bé!

    ResponElimina