19/4/12

Sant Patrick's Day

El 17 de març és Sant Patrick's Day i és una de les altres festes que se celebra aquí als EEUU. És una festa per a commemorar a l'apostol irlandès i fan tota mena de decoracions de color verd: trèbols en diferents formes (monedes, confeti), també fan collarets, arracades, diademes, anells, tatoos ...  A les preschools solen dir als Pares que portin els nens vestits de color verd, i també el menjar tot verd ... i els expliquen la història dels Leprechaun (pronunciat "léprecon"). Els Leprechauns són uns elfs que treballen fent sabates i guarden totes les seves monedes d'or en una olla allà on s'acaba l'arc de Sant Martí. Si mai els captura un humà, tenen el poder màgic de concedir 3 desitjos a canvi de que els deixin lliures...Són uns elfs molt entremaliats i, a vegades, vénen sense que els vegi ningú i en fan alguna (un cop, quan la Dina anava a la Preschool de Kaysville, van sortir un momentet a fora a veure si veien algun Leprechaun per allà en un arbre i, quan van arribar a la classe, els Leprechauns els havien desendreçat totes les joguines!!!).





I sabeu què ens va passar, a nosaltres? quan ens vam llevar el dissabte al matí, vam trobar tots els ninots de peluix que tenim arrenglerats a la finestra de l'entrada tirats per terra!!! I hi havia tot de monedes barrejades per allà...



Vam veure que les monedes anaven cap a la porta d'entrada i vam anar seguint el rastre fins que ens va portar a l'arbre que hi ha al davant de casa!!! Es devien haver amagat allà a l'arbre, però ja no en vam veure cap! No cal que us digui com estava d'emocionada la Dina, oi? La Lia encara dormia, però quan es va llevar la Dina ja es va encarregar prou d'explicar-li tot!







Jo els havia comprat aquestes diademes d'amagat (feia temps que les havien demanat) i aquest tatoo tot de purpurina i brillantets, i els ho vaig donar al matí quan es van llevar. Van anar tot el dia ben ambientades i felices!





Quin parell de Leprechauns més bonics!






La Dina segueix ben orgullosa dels seus forats a la boca... :)

1 comentari:

  1. Doncs sí que en són d'entremaliats aquests personatges! Però aquestes dues Leprechauns de la foto són ben simpàtiques!

    ResponElimina