18/1/12

"Trick or Treat"

I finalment va arribar el dia de veritat!!! Tantes festes tants dies abans... ja era hora que fos Halloween!!!

Com que volíem sortir pel veïnat a fer el "trick or treat" de rigor, vam deixar un bol amb gormanderies per a que la gent anés agafant. Els altres anys havíem vist molta gent que ho feia, i vam pensar que faríem el mateix...


La Dina i la Lia es van disfressar amb els vestits de la Rapunzel. I la Dina portava una bossa de paper que havia decorat ella mateixa amb motius de Halloween a l'escola.


Vam voltar una mica per les cases de la vora. Aquesta tenia un bon reguitzell de carbasses als esgraons!


Aquí s'havien fet un tip de fer "carving"... Totes les carbasses tenien diferents dissenys tallats. La Lia no les tenia totes, i volia anar a coll (potser per si ens obria la porta un monstre...)


Això era gent que anava a casa nostra a arreplegar alguna cosa del bol... Mai havíem vist tanta gent pels carrers, aquí... i sembla buit, oi???


En una de les últimes cases on vam anar, hi havia una colla de veïns que s'havien ajuntat per a organitzar la seva festeta... Tenien una pantalla gegant en un costat, on posaven pel.lícules pels menuts, i una manta a terra per a que s'asseguessin. També tenien una parada amb menjar: "hot dogs", "hot cocoa" (xocolata calenta) i alguna altra cosa. I convidaven a tothom qui passava a servir-se i a estar-se una mica allà.

També tenien música i aquests centres amb foc, per a escalfar una mica l'ambient.



La Lia devia tenir gana, perquè es va asseure allà a menjar-se el seu hot dog sense ni piular...



D'aquí ja vam marxar cap a casa, que a l'endemà era dia de tornar-hi, i vaja la sorpresa que vam tenir...

El Vito havia anat a reomplir el bol (primer només havíem posat gormanderies -que nosaltres no ens les mengem-) amb unes xocolatines que havíem comprat. Gairebé havia omplert el bol fins a vessar i, quan vam arribar a casa, no hi havia ni una xocolatina, NI EL BOL!!!!!!!!!!!!

Ens vam quedar més moixos... Fas una cosa confiant en la gent, i t'ho paguen així?????? Segurament devien ser uns "gamberrets", però no estem acostumats a aquestes coses, aquí, i ens va saber molt greu.

Em sembla que l'any que ve no cal que vingui a buscar res, la gent, perquè no ho trobaran...

3 comentaris:

  1. No sigueu rancuniosos! Mireu-vos-ho des de la part positiva: vosaltres vàreu passar una bona estona entre una bona gent que us van oferir el que tenien i els que van emportar-se el vostre bol segur que no van disfrutar pas tant perquè les malifetes porten malestar!

    ResponElimina
  2. I massa gormanderies també!!!!!!!!!!!! :)

    ResponElimina
  3. Que divertit devia ser, ojala m'o deixensin fer a mi d'anar per les cases pero no...
    Pobres a arribar a casa i trubarse sense vol devia ser que no i¡hi havien caramels i calr. Bueno petonssss!!

    ResponElimina