31/1/12

Ja s'acosta Thanksgiving...

Un cop acabat Halloween, ja tot mira cap a Thanksgiving (el famós dia d'acció de gràcies que es veu a les pel.lícules, on les famílies s'ajunten per sopar gall dindi i donar gràcies per tot el que tenim).

Això és una manualitat que la Dina va fer a l'After School program:


Aquí acostumen a fer moltes manualitats amb menjar... Aquest "turkey" (gall dindi) està fet amb un "Rice treat", que és com una barreta feta amb arròs inflat (Krispis), llavors hi van clavar uns escuradents i hi van enfilar cheerios (aquests cereals de colors que són com un anell), al final hi van clavar uns "marshmallows" (núvols) i per a fer els ulls i el bec hi van enganxar uns M&M´s (Lacasitos).

També és època de "Pumpkin Pies" (pastissos de carbassa) i, és clar, amb tantes carbasses, bé n'havíem de fer algun, oi?


Al Novembre era l'aniversari del Sam (un amic de la Dina de Kindergarten) i resulta que, tot i que aquest any no van junts a classe, ens va deixar una invitació a la porta de casa, per a que la Dina anés a la seva festa... Com que mai entrem per la porta de casa (sempre entrem pel garatge) no la vam pas veure... fins que ja va haver passat... Ens va saber tan greu... la Dina li havia dit un dia, ben trista al Vito, que el Sam no l'havia convidada a la seva festa... així que vam trucar a la seva Mare per veure si la Dina podia anar un dia a casa seva a jugar amb el Sam. I així ho vam fer.

Tot matant "dos pájaros de un tiro", van fer una altra manualitat que també se la podien menjar i així ja tenien berenar també!

Van tallar una poma amb aquell tallador que fa 8 trossos d'una poma, com si fossin grills de taronja, i van fer una boca, tot untant mantega de cacahuet a la poma i posant-hi "marshmallows" (núvols). La mantega de cacahuet és molt enganxosa, o sigui que s'aguantava la mar de bé! ... si no fos pels núvols... seria un bon snack!



Això no té res a veure amb Thanksgiving, però em fa gràcia posar-ho... A "Sales Support" (el meu departament a Orbit) vam fer la reunió de inici de temporada, com si diguéssim i, al final, ens van donar aquesta xocolateta. La vaig trobar la mar de graciosa, i em vaig imaginar als Comercials de Metalbages repartint-ne unes de seves als clients...


Aquesta és la nostra CrockPot...


I el nostre estofat...



Fa bona pinta, oi? Hi vam posar ceba, pastanaga, mongeta tendre i vedella. Aigua, oli i em sembla que una cervesa...



I això és el que mengem en comptes de mató... Aquí no hi va haver manera de trobar mató, i vam descobrir que el formatge Ricotta que venen aquí (en uns envasos com de iogurt, però molt grans -fan 2 lliures, gairebé un kilo-) és molt igual, tant de textura com de gust.

O sigui que ens posem el Ricotta, una mica de mel i, a vegades, fruita seca (aquí hi ha panses i nous de pecan) i està la mar de bo!!!



És allò que diuen... "A falta de pan, buenas son tortas", oi?



1 comentari:

  1. I tant que sí! Tot fa molt bona pinta i cal adaptar-se al que hi ha.

    Que no teniu bústia? Sort que sou gent de recursos i trobeu solucions per tot, d'aquesta manera encara devia ser un dia més especial pel Sam.

    ResponElimina