11/1/12

Halloween a casa

Per allò d'intentar integrar-te allà on vius, nosaltres no vam ser menys i també van "ambientar" la casa amb detalls de tardor-Halloween... (més que res, havíem arribat a portar tantes carbasses a casa que bé les havíem de posar a algun lloc, oi?) :). Del Black Island Farms en vam portar 4 (una per cada un), la Dina i la Lia també n'havien dut una de l'escola, ...


I, és clar, les aranyes que vam fer a l'Ogden Nature Center l'any passat, també les havíem de fer servir, oi?


I és que és ben divertit, això de "disfressar" la casa...



Aquest pijama em va fer molta gràcia, i com que la Lia ja els tenia tots petits i era ben baratet, el vaig comprar. Fa molt riure perquè tot això blanc és fluorescent. Si el porta una estona que li toqui la llum, quan es fica al llit i tanquem els llums es veu ben bé tot l'esquelet!

Com que encara dormim juntes (encara mama de nit), a vegades, em desperto a la nit, i m'és ben fàcil de localitzar-la, amb tota aquesta "lluminària"!!! Fa molt riure...


Aquest any Halloween queia en dilluns, o sigui que el "Trick or Treat" es feia el dilluns, però el veïnat va organitzar la seva festeta de Halloween el dissabte abans i vam anar-hi a treure el cap.

Les vaig fer anar de "fades"i, com que feia molt fred, vam posar unes malles, un tutu que els havia fet jo amb trossos de tul lligats en una cinta lila, el forro i unes ales de fada a sobre.



Hi havia coses per a menjar, jocs i activitats per la canalla, i un parell d'inflables. La Dina es va trobar algun amiguet de l'escola. Aquesta bandera pirata estava enganxada en una mena de toro, per a assenyalar el lloc (ho solen fer tot en un cul de sac aprop de casa nostra) i per a fer una mica de llum.



Quan ja van haver jugat i menjat una mica, com que ens estàvem quedant glaçades, ja vam anar tirant cap a casa. Em sembla que el Vito se n'havia anat a córrer, i no va venir.




I aquí hi ha una cançó de Halloween que li van ensenyar a la Dina a l'escola:




3 comentaris:

  1. De distraccions no us en falten pas, mira que en munten de coses aquesta gent!
    Aquest pijama de la Lia devia ser també de la campanya de Halloween, oi?

    DINA, CANTES MOLT BÉ I LA CANÇÓ ÉS MOLT BONICA,
    TOT I QUE NO L'ENTENC PAS TOTA!

    ResponElimina
  2. Sí, el pijama era de Halloween!

    A la Dina encara no li he fet llegir els comentaris que li feies, a veure si el dissabte...

    La cançó diu així:

    I'm a Witch with a Hat
    I ride my broomstick with the Cat
    My chin is pointy, my shoes are too.
    You better watch out 'cause I might scare you...

    ResponElimina
  3. Hola Iaia Amàlia!

    Moltes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Dina

    ResponElimina