13/12/11

"Pirate Party" amb vestit de catalana


El dilluns dia 5 de setembre era festa (Labor Day) i al Treehouse feien una festa "Pirata".

Just ens acabava d'arribar un paquet amb uns vestits de catalaneta que la iaia Amàlia havia fet per la Dina i la Lia, i a la Dina li va fer tanta ilusió que va voler posar-se'l per anar a la festa.



A mi també em va fer molta ilusió. Jo n'havia tingut quan era petita i m'encantava: les faldilles, amb els enagos, el cosset, el davantal i, sobretot, la xarxa del cap i els "manguitos".


A la Lia també li va fer molta gràcia, però no tenia un bon dia... Havia fet una migdiada tard i l'havíem hagut de llevar per anar al Treehouse i no se li va posar gaire bé... Quan la vaig vestir de catalaneta, li feia nosa tot i s'ho va voler treure...

Això ja era al Treehouse: just al despatx del president Obama.



Hi havia unes noies que feien tatuatges de pirata...

La Dina se'l va fer a la cara..


i la Lia va triar fer-se'l al braç...



Goiteu quina espasa...



...i quin anell del tresor ...



Llavors al mini-teatre del Treehouse, van fer una obra de pirates...


I encara ens va quedar una estona per a jugar als trens i a les altres coses de per allà...



En sortir, donaven una espasa de globus a cada nen i a dalt a l'"Art Garden" la manualitat del dia era fer barrets de pirata. Aquí tenim el resultat: una pirata-catalana.


Tot i que la Lia no estava contenta amb el color del globus que li havia tocat (ella el volia lila), aquesta baralla de pirates amb espases ho va arreglar tot...


2 comentaris:

  1. Dina, ets la catalaneta més bonica del món i portes el vestit més català de tots! (la roba no sé d'on procedeix, però la mà d'obra i els "manguitos" i la "xarxa" dels cabells són ben manresans).

    ResponElimina